доброзичливі балачки...

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем mypucm, 27 лют 2019.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

У мене така підозра, що на небі (маю на увазі - в раю, якщо він існує) робиться те ж саме, що і на Землі.
    Ті, хто вірять у те, що в раю все організовано якнайкращим чином, марно сподіваються. Це все одно, що вірити, що хоча росіяни на своїх землях розвели срач і безлад, в іншому місці наведуть ідеальний порядок.
    Почалося все з того, що Всемогутній, замість того, щоб стягнути змія з яблуні за хвоста, тріснути змієм пару разів об землю і викинути із саду, залишив його на яблуні, а викинув Адама і Єву, які ще до кінця не розібралися, що до чого.
    Змія викинути, щоб людям голову не морочив, а людям розказати, кого слухатися, а кого - ні. Або Єву виставити тижнів на два за ворота, адже Адамова вина менша. А Він - усіх скопом, не було коли розбиратися.

Тому я не подивуюся, якщо на воротах раю новоприбулих зустрічає Жіріновський зі словами "Чего не смеетесь?"

View: https://www.youtube.com/watch?v=Ysa1IOxOlxc

2. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

3. mypucm

4. mypucm

5. mypucm

:sad:

Заблоковані порти та заміновані поля: як війна вплинула на економіку Миколаївщини
    Миколаївська область є однією з найбільш замінованих територій у світі. Окупація частини громад, руйнування підприємств та інфраструктури, блокування портів розбалансували економіку регіону та підірвали потенціал цілих галузей.

https://www.epravda.com.ua/columns/2024/05/2/713158/

• Інформативно Інформативно x 1
  6. mypucm

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

8. mypucm

9. mypucm

"Наука - це не про істину...
    наука - це про моделі..."

10. mypucm

ЧАЙНИК РАССЕЛА...

Сто років тому англійський філософ і математик Бертран Рассел заявив:
    "На орбіті Землі літає чайник... І ВІН ТАМ Є !
    Якщо ви стверджуєте, що його там нема - доведіть це!"

Хто стверджує - той і доводить :scratch_one-s_head:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Gyppsy

Gyppsy :hi:

То нехай цей Рассел доведе, що чайник там є ;)

12. mypucm

13. Gyppsy

14. mypucm

А бог є ? ;)

15. Gyppsy

Бог є.

16. mypucm

ну значить і чайник на орбіті є :beach:

17. Gyppsy

Справа ваша ;)

18. mypucm

мені вже стільки років, шо в коментарях на ютубі усім "тикаю" :scratch_one-s_head:

19. mypucm

розбудили вибухи... клята русня :acute:

тепер не можу заснути, дивлюся відео - як гарно горить Калузький НПЗ :smokedup:

20. mypucm

Щоб досягти хоч якоїсь ясності, я поговорив зі знайомим фізиком і попросив його прояснити для мене фізичне визначення енергії. Я був упевнений, що це дасть мені краще розуміння того, як визначити ту «енергію», про яку ми говоримо стосовно людини. Але все виявилося непросто.
    — У фізиці, — сказав мій знайомий, — визначення енергії таке: «Енергія — загальна кількісна міра руху та взаємодії всіх видів матерії». Мені здається, це визначення навряд чи щось дасть тобі.

Я був змушений визнати, що фізичне визначення справді далеко від того, про що я думаю, і що воно мені не зовсім зрозуміле.
    - Не хвилюйся, - усміхнувся фізик, - ти не самотній. Поняття енергії дуже складно, навіть неможливо засвоїти з теорії. Мій учитель говорив: «Не хвилюйтеся, якщо ви не розумієте, що таке енергія. Коли ви вирішите п'ятсот завдань, у яких енергія проявляється так чи інакше, ви це зрозумієте».

а де твій аватар? :)