Мих в опасностє?? Я так і знала) Отож бачу, що вони вчотирьох чимось дуже заразним однаково хворі. Мозговим СПІДОМ, мабуть )
Ігорю, та ну їх до біса. Скажіть краще, ви картоплю вже закопали? Бо моя не пускає ключків, хоч їй що. Лежить в теплі під мокрим рядном - ключків нема вже більше тижня. Може таке бути, що і не дасть?Бо я ботанік так собі))
У нас ідуть такі гарні тихі дощики...Нам повезло: ми повкидали вчасно всі семена, навіть кукурузу, - все, крім кавунів, динь, огірків та лука-сіянки. Квіти посіяла, жоржини посадила (вкрила соломою), але морозів не було і не обіцяють. Все в житті добре (крім виборів).
Половину запланованої бульби ми посадили в середу, потім похолодало і ми сачкуємо. Решта бульби чекає в ящиках, покільчена і прозеленина. Ми бульбу ставимо на проростання з розрахунку два тижні перед посадкою. Ящики заношу в котельню, там досить тепло. Хоча колись, ще в дитинстві-юності в батьків садили бульбу і без паростків. На початку тижня жінка щось робила на грядках - шось там садила-сіяла. Я там лише граблями землю рівнав і попіл-компост розсипав. До насіння мене не підпускають, бо "я не вмію і зроблю не так, як треба"
Кукурудза цього року в нас запланована в полі, вісім соток. Але ще рано садити, у нас ночі холодні, біля нуля +3
я хворіти не люблю від усього лікуюся так: 1) найкраще - нічого не їсти взагалі... якщо хочеться їсти - їсти яблука або салати-вінегрети всякі... 2) нічого не робити 3) побільше спати (ясна річ на свіжому повітрі, ну хоч форточку відкрити) 4) бажано тиша - ніяких фонових шумів, телевізорів, книжок, людей і т.д. за таких умов організм найшвидше відновлюється
Оце обороти) То, мабуть, качкам-курочкам? У нас 24 сотки разом з домом, душами-вбиральнями, сараєм, свердловиною, садом та декоративним ставочком. І то багато. Найбільше садимо луку та арахісу. Десь по 2 великі сітки маємо. Динь та кавунів теж треба багато. Кукурузи 3-4 рядочки, щоб наїлися діти. А картоплі садимо 3-4 цеберки.
Та я взагалі простудними не хворію - то ж і дивно. Щодо їжи, то тільки сьогодні щось змогла їсти, бо такий біль - це щось...Три дні пила ромашковий чайок і їла чорну смородину, що розморозила на такий випадок. Дивно, якийсь важкий вірус був. Але зараз вже краще. Спала, спала і спала...Ще полоскала горло два дні Сангвірітрином - трохи пече, але антисептик міцний. Антібіотики я не вживаю, поки можна.
ой, їжачки повилазили на світ божий! Значить, буде тепло. О, чи це терен у вас вже цвіте?? Я не була тиждень на дачі, але червоних високих тюльпанів там, мабуть, ще нема. Цвіли ранні нізенькі, жовті та сині крокуси. Листя тільки на агрусі. У нас, мабуть, холодніше.
на тому фото - абрикос, то було позавчора... сьогодні вже черешня зовсім біла... розпускаються груші й сливи