Ви праві. Але я все менше зазираю в ту дірку. І в житті все менше біля мене коло... То від одної, то від другої подруги відхожу подалі..І кожного разу думаю, що на одну дуринду менше маю. Раніше можна було якось з гумором відноситись до деяких людей, а зараз в мене гумору не залишилось.
У нас на ранній абрикосі в почках виглядає біленьке. Скоро теж зацвіте. Сьогодні в Барселоні +15, а у нас +20) Вдень вчора бачила як дітлахи в футболках гуляли.
в бруньках. У нас сьогодні на Черкащині також було до двадцяти градусів тепла. Я в саду освоював ланцюгову акумуляторну пилу. Купив на днях, побачивши рекламу в Ютьюбі. Називалася скидка 35 відосотків і виробицтво Чехія, "Макіта". Виявилося, що не зовсім Чехія і не зовсім "Макіта". Без інструкції, без картонної "суперобкладинки" футляра. Без штрихкоду. На блоках акумуляторів, щоправда, було написано мейд ін Джапан, але думаю, що не Джапан, а десь недалеко від Джапану. Але головне, що ріже, що акумулятори заряджаються. А акумулятори також підходять (стандартне з'єднання) і від тих мініпил акумуляторних, які я купив раніше. Так що у мене фактично зараз є п'ять акумуляторів, кожен з яких підходить до кожної із ланцюгових пил. Міні-пили з довжиною шини 9 см, "Макіта" має шину довжиною 30 см. Хоч бензин тепер не треба буде у березі біля річки нюхати.
на Миколаївщини в поточному році виникло 204 пожежі в екосистемах. підпал – 71, необережне поводження з вогнем, куріння – 116, дитячі пустощі з вогнем – 3, бойові дії – 2.
Ну підпалюють для фермерських ланів всюди. Так вигоряє сухостій і міни знешкоджуються. У нас скільки їдеш з дачі до Чугуєва - увсюди чорно...потім дивишся - вже побороновано.
Мартин, що за пошесть? Постав вже якісь перепони для навали ботів. Чи ти товчеш копійку на них? Якщо так, то виділи їм куток біля кучі, най там рохкають...
на базарі бачив виноград Молдова по 100 грн.. свіжий на вигляд - місцевого виробництва... гілочки сухі, але ягоди нормальні
"Молдова" транспортабельний сорт, товстошкірий. Але достигає в середині жовтня. Урожайний, але укривний. У нас два куща, до нового року в гаражі стоїть спокійно, а в промисловому випадку там же окурюють фрукти чимось в сховищах...тому він і лежить досі і недорого взяти ув магазині. У нас раз на 9 травня стався приморозок - і врожаю Молдова гудбай. Примерзли бруньки, і аж через рік мали трошки винограду на тому кущі..
ну ви ж далі на південь. Я в Днепрі питалась - так навіть у них виноград не укривають. А ми не тільки укриваємо - ми закопуємо його).
На Волині півсотні дівчат навчаються на трактористок, хоча раніше це була винятково чоловіча спеціальність https://www.seeds.org.ua/na-volini-...he-ce-bula-vinyatkovo-cholovicha-specialnist/