Сьогодні з малим підходили до річки годувати чаєк і вуточок. Чайки ганяли вуточок, вутки - голубів...конкуренція, однако) Хочу сказати, такий був пречудовий сонячний день, дітлахи бігали по піску, жінки сиділи на лавках, підставивши сонцю обличчя... Сонце, відбиваючись від води, гріло все навкруги і засліплювало очі...Тихо та сонячно. Як-будто нема війни. Велика меланхолія великої ріки...
я на річку влітку часто їздив... за комишем... якийсь рух... ну і качки всякі, лебеді там, зайці, фазани... в якийсь момент війна вже не вміщується в голові... і ... все пофіг... ну бабахає за кілька кілометрів... як хронічна хвороба... болить... а шо можна зробити планував на день-два вперед... що зараз найважливіше? на що вистачає сил? а далі... є таке чудове лікувальне слово "не знаю"
війна війною, і не зійти з розуму дуже важливо в цей час) Купувати, платити податки та підтримувати економіку також дуже важливо
Вы не заметили? Мы в теме слегка шутим, не считая покупку чехла первой необходимостью. Вы почаще заходите и не только в эту тему, а в политический раздел тоже. На форуме всегда рады новым людям.
Хотів зайти у Приват24, але...... Поки був в окупації, мобільний оператор відключив сімку з номером, що був прив'язаний до картки "Універсальна" Сьогодні через банкомат спробував змінити номер, але щось пішло не так - картку заблокували Поруч - черга у відділення... десь сотня людей ------------------- питання: Чи є (в моїй ситуації) варіант дистанційно змінити фінансовий номер, та розблокувати картку? (щоб не стояти цілий день у черзі у відділенні банку)
відповідь: скоріше всього тільки відстояти чергу. Ви, звісно, можете і подзвонити до Привату до того, поспілкуватися кілька разів. Може я помиляюсь, і вам пощастить..
вдалося зайти в приват24 з іншого номеру, не фінансового... тіпа лайт-реєстрація, без рахунку... поспілкувався письмово, є два варіанти: або черга.... або авторизація через селфі... це така нова опція, треба камеру
зайшов з іншого боку.................. пригадав, що водафон продає номери - можна вибрати на будь-який смак.... ну я... знайшов свій... який відключили... повернути його обійдеться 100 грн. ----------------- може кому згодиться https://www.vodafone.ua/gold-number
В доньки було нещодавно таке, що заблокували по надуманому приводу приватівську картку. Вона подзвонила до банку, узнала причину, стала задавати їм питання, потребувала пояснень...Відповісти на них не змогли - не було що відповісти. На другий день знову подзвонила, знову не відповіли нічого толком, але сказали, що включать через три дні...і не включили. Тоді вона подзвонила і твердо сказала, що подає в суд, і банк заплатить великі відшкодування за таке своєвілля - заблокувати зарплатну картку, пояснити причину не можуть, залишили жінку з дитиною без грошей в евакуації.. Менше ніж через годину розблокували. Що це було, так і не знаємо. Чи з кимось переплутали, чи якийсь аферизм - вициганювання грошей нечесними працівниками. Може вважали, що дівчина повірить, злякається та перекаже грошей? Так це великий банк. Я радила піти в відділення і залишити письмову скаргу. Вона відмовилась, бо все це час, якого ніяк не вистачає...А дарма. Бо будуть ошукувати інших.
я намагаюся, по-можливості, бути ввічливим, і стримано оцінювати інших враховучи ситуацію... тому що не знаю всіх обставин ----------------------------- зараз наприклад, інтернет буває такий... як 20 років тому... може й не витрачу ті гігабайти, за які заплатив ------------------------------ з іншого боку - добре, що світло і зв'язок взагалі є, заради цього може десь люди життям ризикують через міни та обстріли ------------------------------ скільки там людині треба
побувши в окупації... зрозумів, що... капець - це коли людина втрачає почуття гумору... це мабуть щось фундаментальне у біології людини зовсім серйозні тільки рОботи