ой, ні. Однією рослинною іжею житимеш легко, але недовго). Справа в тому, що як би це простіше пояснити? білки- це ті вагончики, на яких їдуть вітаміни в клітку. І ті, хто їсть саме рослинне, даремно вважає, що він стільки вітамінів їсть, що йому всі органи скажуть "дякую") Але ні. Хто довше всіх живе? Горці, що жарять свіжих барашків та їдять їх з зеленню..та чистим виноградним вином.
мав на увазі наступне: на тому сайті просувають культуру... різноманітність рослинної їжі... ви можете на ділянці виростити 150 видів овочів та приправ... і не продати... тому що нема попиту... або вигнати 150 літрів самогону - і продати, бо є попит... це головна трагедія українского народу ) хтось повинен пояснювати українцям, що треба менше жерти (низькоякісних) білків та вуглеводів, а більше вживати різноманітних рослин - зелені, овочів, фруктів, горіхів, ягід ітд іноді краще доходить за допомогою яскравих картинок
@mypucm, та яка ж це головна трагедія українского народу )? Стопітсот років український народ так і живе, смакує сало і з сиром пироги і все файно
Таки такий ярмарок, що неначе у Харкові об пречистій: усякого товару, якого тільки подумаєш, усе є. Чи груш? Та і на возах груші, і в мішках груші, і купами груші: прийди, торгуй скільки тобі треба, та з якої хоч купи і скільки хоч куштуй, ніхто тобі не поборонить. ... А тут вже — лавки з красним товаром для панів; струковатий перець на нитках, родзинки, хвиги, цибуля, усякії сливи, горіхи, мило, медянички, свічки, тараня, ще по весні з Дону навезеная, і суха, і солона; кав'яр, оселедці, яловичина, ніжки, шпильки, голки, гаплики і для нашого брата свинина. Дьоготь і в шерітвасах, і в мазницях; продавались і самі квачі; а побіля їх стояли бублики, буханці, горохвяники, гречаники; носили у ночовочках печеню, шматками покраяну: на скільки тобі треба, на стільки й бери. А там купами капуста, буряки, морква огородня — а хатньої наші жінки не продають, держать про нужду на нашу голову — цур їй! Тут же був хрін, ріпа, картохлі, що вже швидко хліб святий з світу божого зженуть. https://www.ukrlib.com.ua/books/printit.php?tid=1019&page=2
"Тельбухи" Рубець - вид їстівної підкладки зі шлунків різних сільськогосподарських тварин. Найбільше рубця — великої рогатої худоби, свиней і овець. Тельбухи - кулінарний напівфабрикат, відварений яловичий шлунок, найчастіше мається на увазі лише передній шлунок - рубець. Желеподібна структура, білого кольору або колір слонової кістки та своєрідний солодкуватий запах. Використовується для приготування холодних закусок та гарячих страв. Сирий рубець перед варінням ретельно очищають від жиру і вимочують протягом 5-6 годин, варіння при слабкому кипінні триває ще до 5 годин. Ось, що їдять:
5 годин кип'ятити ................вітамінів мабуть - повно і знайдуться ж поціновувачі... із спеціями... смакота мабуть комусь
Нема ніякого геному. У мені особисто, як мінімум, чотири геноми: українець, поляк, білорус, росіянин (а там де росіянин, можливо, і ще якась мордва затесалася), а з польського боку і до німця недалеко. Та й морда у мене - німецька (коли я ходив разом із етнічними німцями як перекладач по українському підприємству, народ дивувався, як цей німець, тобто я, добре розмовляє українською). Я не хотів вмішуватися в диспут, але скажу по собі. Років п"ятнадцять чи більше тому у мене почав скакати тиск (підвищений), голова тріщить, на очі нічого не бачу. Припинив їсти м"ясо. І, о диво, перестав скакати тиск. Так що я вживаю м"яса дуже мало. Цілком можу обійтися. Підлящиків насмажив до картоплі-пюре. Квашені помідорчики. Інколи, правда, тушу капусту свіжу з квашеною на свинячих шкварках. Доводиться готувати самому - матір доглядаю.
Рубці і я їв у дитинстві. Поки вони ще гарячі, їсти можна. Але коли вихолонуть і посиніють... В дитинстві, коли кололи свиню, найсмачнішим для мене був обсмажений соломою хвіст.