доброзичливі балачки...

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем mypucm, 27 лют 2019.

1. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

• Інформативно Інформативно x 1
  2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

ой, ні. Однією рослинною іжею житимеш легко, але недовго).
    Справа в тому, що як би це простіше пояснити? білки- це ті вагончики, на яких їдуть вітаміни в клітку. І ті, хто їсть саме рослинне, даремно вважає, що він стільки вітамінів їсть, що йому всі органи скажуть "дякую") Але ні.
    Хто довше всіх живе? Горці, що жарять свіжих барашків та їдять їх з зеленню..та чистим виноградним вином.

3. Good man

Good man Обычный человек

Аж захотелось шашлык.:blush:

4. mypucm

мав на увазі наступне:
    на тому сайті просувають культуру... різноманітність рослинної їжі...

ви можете на ділянці виростити 150 видів овочів та приправ...
    і не продати... тому що нема попиту...

або вигнати 150 літрів самогону - і продати, бо є попит...

це головна трагедія українского народу )

хтось повинен пояснювати українцям, що треба менше жерти (низькоякісних) білків та вуглеводів, а більше вживати різноманітних рослин - зелені, овочів, фруктів, горіхів, ягід ітд

іноді краще доходить за допомогою яскравих картинок :)

5. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@mypucm, та яка ж це головна трагедія українского народу )? :)

Стопітсот років український народ так і живе, смакує сало і з сиром пироги і все файно:)

Останнє редагування: 11 гру 2022
  6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Таки такий ярмарок, що неначе у Харкові об пречистій: усякого товару, якого тільки подумаєш, усе є. Чи груш? Та і на возах груші, і в мішках груші, і купами груші: прийди, торгуй скільки тобі треба, та з якої хоч купи і скільки хоч куштуй, ніхто тобі не поборонить.
    ...
    А тут вже — лавки з красним товаром для панів; струковатий перець на нитках, родзинки, хвиги, цибуля, усякії сливи, горіхи, мило, медянички, свічки, тараня, ще по весні з Дону навезеная, і суха, і солона; кав'яр, оселедці, яловичина, ніжки, шпильки, голки, гаплики і для нашого брата свинина. Дьоготь і в шерітвасах, і в мазницях; продавались і самі квачі; а побіля їх стояли бублики, буханці, горохвяники, гречаники; носили у ночовочках печеню, шматками покраяну: на скільки тобі треба, на стільки й бери. А там купами капуста, буряки, морква огородня — а хатньої наші жінки не продають, держать про нужду на нашу голову — цур їй! Тут же був хрін, ріпа, картохлі, що вже швидко хліб святий з світу божого зженуть.

https://www.ukrlib.com.ua/books/printit.php?tid=1019&page=2

• Подобається Подобається x 1
  7. mypucm

хліб, сало та вареники придумали, коли 99% народу працювали фізично...

8. Gyppsy

А геном-то залишився ;)

9. terRen

terRen Дуже важлива персона

"Тельбухи"
    Рубець - вид їстівної підкладки зі шлунків різних сільськогосподарських тварин.
    Найбільше рубця — великої рогатої худоби, свиней і овець.

Тельбухи - кулінарний напівфабрикат, відварений яловичий шлунок, найчастіше мається на увазі лише передній шлунок - рубець. Желеподібна структура, білого кольору або колір слонової кістки та своєрідний солодкуватий запах. Використовується для приготування холодних закусок та гарячих страв. Сирий рубець перед варінням ретельно очищають від жиру і вимочують протягом 5-6 годин, варіння при слабкому кипінні триває ще до 5 годин.

Ось, що їдять: :blush:

:scratch_one-s_head:

Останнє редагування: 11 гру 2022
  10. mypucm

чи ви достатньо компетентні, щоб його читати? ;)

11. mypucm

5 годин кип'ятити :facepalm:................вітамінів мабуть - повно :mda:

і знайдуться ж поціновувачі... із спеціями... смакота мабуть комусь :pardon:

12. Gyppsy

Пам'ятаю, в ресторані в центрі Львова готували бичі яйця :rock::good:

13. medwedo berlogsoni

Нема ніякого геному. У мені особисто, як мінімум, чотири геноми: українець, поляк, білорус, росіянин (а там де росіянин, можливо, і ще якась мордва затесалася), а з польського боку і до німця недалеко. Та й морда у мене - німецька (коли я ходив разом із етнічними німцями як перекладач по українському підприємству, народ дивувався, як цей німець, тобто я, добре розмовляє українською).
    Я не хотів вмішуватися в диспут, але скажу по собі. Років п"ятнадцять чи більше тому у мене почав скакати тиск (підвищений), голова тріщить, на очі нічого не бачу. Припинив їсти м"ясо. І, о диво, перестав скакати тиск. Так що я вживаю м"яса дуже мало. Цілком можу обійтися. Підлящиків насмажив до картоплі-пюре. Квашені помідорчики. Інколи, правда, тушу капусту свіжу з квашеною на свинячих шкварках. Доводиться готувати самому - матір доглядаю.

14. Gyppsy

Рубець на любителя, а бичі яйця смакота ;)

15. medwedo berlogsoni

Рубці і я їв у дитинстві. Поки вони ще гарячі, їсти можна. Але коли вихолонуть і посиніють... В дитинстві, коли кололи свиню, найсмачнішим для мене був обсмажений соломою хвіст.

16. Good man

Good man Обычный человек

По такой морде, да с ноги отработать. Эх, людо дорого.

17. Good man

Good man Обычный человек

А если голодный, как собака, то свинину и львовян и харьковчанин съедят за милую душу.

18. mypucm

19. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

@mypucm, це шо?
    Бур'яни посходили, бо тепло?)

20. mypucm

кріп, сорт "Симфонія" :)
    ніяка холєра його не вхопить досі... а вже і -12 було..

а де твій аватар? :)