тільки Цвинтарем не треба, бо не те що бульби цьогоріч не побачите, а вже нічого там не побачите. Протравите землю. Зможете там басейн лагодити.
ЦВинтар - дуже страшний ядохімікат, потравите землю, нічого ніколи не ростиме. Отож - тільки басейн) Я пошуткувала щодо басейну, якщо не зрозуміли, вибачаюсь) Раундап не такий страшний. Наведу свій приклад. Раундапом колись трохи поприскали діляночку, на якій ще не сходила морква, зате ковром зійшла щериця, бо колись там був насипаний навоз. От ми щерицю раундапом прибрали, потім через тиждень зійшла морква. Був дуже гарний врожай. Але все ж таки гербициди - це не дуже гарно. Це хімія, яку ми потім і споживаєм з овочами. Зараз є великий вибір біопрепаратів, що можна придбати в магазинах органічного землеробства. Але вони дорогі, часто потребують утримання в холодильнику...
яка радість,@Gyppsy! Такі янголятка, дай їм боже гарного життя.. А я скучила за своїми малими. Але зараз треба поки бути тут, робота. А потім маю надію, що попруть орків які стоять біля дачі... Мені треба вже там бути, бо бачу почали цвісти троянди - мені неодмінно треба побачити це. 16 кущів сортових троянд - це вам не хухри-мухри) Полуницю вже пропустимо, ну шо ж.