доброзичливі балачки...

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем mypucm, 27 лют 2019.

  1. terRen

    terRen Дуже важлива персона

    Думає, що хтось читає його рускоязичний бред :facepalm:капець, як треба:cools:

    О!, прогрес - перестав вже цитувати мої дописи, скоро і нік залишить в спокої Хоча мені фіолетово :don-t_mention:
     
  2. terRen

    terRen Дуже важлива персона

    Найкращі сирники випікають за рецептом галицьких господинь, то бачу саме такий. Хоч бери та в гості напрошуйся))
    @Gyppsy, ваша дружина не тільки дуже красива жінка, але й гарна господиня.
     
  3. terRen

    terRen Дуже важлива персона

    Ось, забігла до вас на каву :cofee: чи то на "доброзичливі балачки" після року перерви, і пора мабуть...

    Дуже люблю картинки грузинської художниці Ніно Чакветадзе (Nino Chakvetadze)


    [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 2
  4. Good man

    Good man Обычный человек

    Поэтому ты закатила истерику со сплетнями, где три раза упоминала мой ник.:good::haha:
    Л - логика.
     
  5. Gyppsy

    Gyppsy :hi:

    Ха, це Ви ще не знаєте, який я пиріг печу з бульби і гречки... А яку мастеґу /мачанку, мачінку, бевку.../ до того пирога готую! :blush:
    Але це тільки тоді, коли я в неділю чергую на кухні )

    А той сирник інколи буває ще коричневим зверху і по боках (мусет туди в тісто добавляють какао ). Чось того разу обійшлося - може какао в хаті не було? :scratch_one-s_head:
    Ну а дружина - такі так, нема чо Бога гнівити... :rock: :)

    Так що можете запросто в гості напрошуватися ;)
     
    • Подобається Подобається x 2
  6. Good man

    Good man Обычный человек

    Всем приятного аппетита:


    [​IMG]
     
  7. terRen

    terRen Дуже важлива персона

    Нє, ну так не можна розписувати такі смакоти, а то направду напрошуся на ваше чергування по кухні))

    Здається такий пиріг називають "Яворівським", а ще додають часом капусту? Принаймі, я колись такий їла, він дійсно смачний, правда був без підливки (мачанки).
     
  8. Gyppsy

    Gyppsy :hi:

    Так, класична назва пиріг "Яворівський"
    Але я фантазую під настрій) Правда, капусти ще не додавав ніколи.

    А підливка /мастеґа/ до пирога обов"язкова
    На крайній випадок може бути і сметана, але то вже не айс ;)
     
  9. KARABIN

    KARABIN ukropenFuhrer

    IMG-20220525-WA0006.jpeg

    сирники но би їли
    вйо на город
     
  10. Good man

    Good man Обычный человек

    Зелёное сейчас даже у природы непопулярно.:)))
     
  11. KARABIN

    KARABIN ukropenFuhrer

    ви пропадете
    без природи вам хіба зелена конопля щоб зродила
     
  12. Gyppsy

    Gyppsy :hi:

    На городі порядок.
    Тепер треба бруківку полоти :)
     
  13. KARABIN

    KARABIN ukropenFuhrer

    я раундапом кроплю
    потім тілько витягаю суху траву
     
  14. Gyppsy

    Gyppsy :hi:

    Я також минулі роки кропив раундапом.
    А цього року зробив шкребачку, і вичищаю шви, щоб не було болота.
    "Чим би дитина не тішилася..." Бо і так зайнятися нема чим... )
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. Capitoshechka

    Capitoshechka Наймоскальніший москаль

    а я задовбався постійно під гаражними воротами траву ганяти і почав кілька років тому бризкати гербіцидами (раундапом і т.п.). За літо бризкав по 2 рази. Але все одно задротно. В минулому році спробував ЦВИНТАРЕМ. В цьому році немає нічого. Нема чого бризкати
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  16. KARABIN

    KARABIN ukropenFuhrer

    шо за цвинтар?
     
  17. Capitoshechka

    Capitoshechka Наймоскальніший москаль

    гербіцид такий є.
    [​IMG]
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  18. KARABIN

    KARABIN ukropenFuhrer

    я вже знайшов
     
  19. KARABIN

    KARABIN ukropenFuhrer

    мені ше тре шось шоб бульбу покропити шоб не заростала
     
  20. Valentina Davidova

    Valentina Davidova New Member

    О, дякую, теж стане в нагоді ;)
     
а де твій аватар? :)