Есть подозрение, что недостойные люди специально делают вид, будто моих сообщений нет. Поэтому напишу для тех, кто читает нас: На форумах уже почти 20-ть лет, повидал всякого, но у человеческая чушь ведёт себя примерно одинаково всегда: сначала кидается грязью, потом, после расклада по существу, делает вид, будто не понимает этого расклада и активно продолжает общаться с другими, будто ничего не произошло. Уверен, читающий это не раз сталкивался с подобным. В данном случае @terRen лишь подтверждает правило.
Думає, що хтось читає його рускоязичний бред капець, як треба О!, прогрес - перестав вже цитувати мої дописи, скоро і нік залишить в спокої Хоча мені фіолетово
Найкращі сирники випікають за рецептом галицьких господинь, то бачу саме такий. Хоч бери та в гості напрошуйся)) @Gyppsy, ваша дружина не тільки дуже красива жінка, але й гарна господиня.
Ось, забігла до вас на каву чи то на "доброзичливі балачки" після року перерви, і пора мабуть... Дуже люблю картинки грузинської художниці Ніно Чакветадзе (Nino Chakvetadze)
Ха, це Ви ще не знаєте, який я пиріг печу з бульби і гречки... А яку мастеґу /мачанку, мачінку, бевку.../ до того пирога готую! Але це тільки тоді, коли я в неділю чергую на кухні ) А той сирник інколи буває ще коричневим зверху і по боках (мусет туди в тісто добавляють какао ). Чось того разу обійшлося - може какао в хаті не було? Ну а дружина - такі так, нема чо Бога гнівити... Так що можете запросто в гості напрошуватися
Нє, ну так не можна розписувати такі смакоти, а то направду напрошуся на ваше чергування по кухні)) Здається такий пиріг називають "Яворівським", а ще додають часом капусту? Принаймі, я колись такий їла, він дійсно смачний, правда був без підливки (мачанки).
Так, класична назва пиріг "Яворівський" Але я фантазую під настрій) Правда, капусти ще не додавав ніколи. А підливка /мастеґа/ до пирога обов"язкова На крайній випадок може бути і сметана, але то вже не айс
Я також минулі роки кропив раундапом. А цього року зробив шкребачку, і вичищаю шви, щоб не було болота. "Чим би дитина не тішилася..." Бо і так зайнятися нема чим... )
а я задовбався постійно під гаражними воротами траву ганяти і почав кілька років тому бризкати гербіцидами (раундапом і т.п.). За літо бризкав по 2 рази. Але все одно задротно. В минулому році спробував ЦВИНТАРЕМ. В цьому році немає нічого. Нема чого бризкати