На телефоне тоже были проблемы, я уже подумал - всё, из-за высказывания некоторых субъектов форум закрыла СБУ. Но через час всё работало.
У понеділок, 9 травня, в Естонії пройшов фінал телешоу Співак у масці (Masked Singer). У ньому брав участь естонський політик, тричі міністр і віцеспікер парламенту Ханно Певкур. Ханно Певкур виконав українську пісню "Браття українці". За результатами телешоу, він зайняв друге місце. Перед тим, як заспівати пісню, що стала гімном української боротьби з початку війни у 2014 році, Певкур розповів глядачам її історію. «Ця пісня була написана в 2014 році, коли розпочалася війна в Україні. Вона стала гімном захисників України. Коли ти вперше її слухаєш, вона одразу ж торкається твоєї душі. Це дуже потужна пісня, що настільки глибоко мене зворушила, що навіть сльози навернулися на очі. Я присвячую цю пісню усім захисникам України. Тим, хто, на жаль, загинув, і тим, хто продовжує захищати Україну і буде відновлювати її у майбутньому» View: https://www.youtube.com/watch?v=J7a2sXVoHto Браття українці — це пісня гурту Шабля. Автором слів та музики є лідер гурту Вова Гейзер. Пісня була написана у 2014 році до початку російської агресії проти України на Донбасі. У 2015 році на Всеукраїнському форумі ветеранів та учасників АТО її назвали офіційним гімном антитерористичної операції на сході України.
А ви читали, хто це співає, який захід відбувається, яка це країна..? І до Євробачення немає ніякого відношення.
Ого, як то так... час летить Останній мій допис на ЛФ в 2021 році був у березні, а перший у 2022 - 10 квітня, більше року...і знаєте що? Сьогодні, 11 травня, за місяць часу, настрочила стільки повідомлень... сама подивована з того Тоді питав мене один відомий форумчанин:ти не пишеш нічого, бо не хочеш змінювати цифри, бо всі одинички?)) сьогодні вже дописів:11.151
А чому не модерується, де всі модератори? Де @MARTINI ??? Ось сьогодні, за статистикою форуму, заходили 32 користувачі, правда, якщо брати так років 5-10 назад, то смішна цифра, та все ж таки є постійні юзери.
Ой, давненько там не була... О!, а чому так? "... посиденьки" завжди були людними, там переважно всі вмілі газдині і молоді мамочки збиралися!
Я за нього теж згадую. Але ж він просив, щоб його на рік забанили? Чи то він жартував? А потім його забанили на кілька днів, а він так і не міг дізнатись за що...питав-питав та, мабуть, і плюнув. А, може, я чогось недобачаю) А він прикрашав таки цю тему, був цікавим. Може, читає та прийде? mypucm, приходьте!
Здається, як я вже писала вище, він немає можливості...може помиляюся. Ще десь з перших днів війни по його місцевості, рашистські гелікоптери здійснили обстріл українських військових, та було пошкодження лінії електропередач, що стало причиною знеструмлення, і без води...
Миколаївщина, що ближче до Херсона... На сьогодні ситуація в його містечку та навколишніх селах залишається складною. Російські війська на окупованих територіях, інколи за допомогою колаборантів, намагаються встановити свою владу, вивішувати прапори, але це не надовго. Завдяки ЗСУ і за підтримки щирих українців, всі українські території будуть українськими, і колаборанти відповідять за злодіяння.