доброзичливі балачки...

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем mypucm, 27 лют 2019.

1. Good man

Good man Обычный человек

На телефоне тоже были проблемы, я уже подумал - всё, из-за высказывания некоторых субъектов форум закрыла СБУ. Но через час всё работало.

2. terRen

terRen Дуже важлива персона

У понеділок, 9 травня, в Естонії пройшов фінал телешоу Співак у масці (Masked Singer).
    У ньому брав участь естонський політик, тричі міністр і віцеспікер парламенту Ханно Певкур.

Ханно Певкур виконав українську пісню "Браття українці". За результатами телешоу, він зайняв друге місце.

Перед тим, як заспівати пісню, що стала гімном української боротьби з початку війни у 2014 році, Певкур розповів глядачам її історію.
    «Ця пісня була написана в 2014 році, коли розпочалася війна в Україні. Вона стала гімном захисників України. Коли ти вперше її слухаєш, вона одразу ж торкається твоєї душі. Це дуже потужна пісня, що настільки глибоко мене зворушила, що навіть сльози навернулися на очі. Я присвячую цю пісню усім захисникам України. Тим, хто, на жаль, загинув, і тим, хто продовжує захищати Україну і буде відновлювати її у майбутньому»

View: https://www.youtube.com/watch?v=J7a2sXVoHto

Браття українці — це пісня гурту Шабля. Автором слів та музики є лідер гурту Вова Гейзер. Пісня була написана у 2014 році до початку російської агресії проти України на Донбасі. У 2015 році на Всеукраїнському форумі ветеранів та учасників АТО її назвали офіційним гімном антитерористичної операції на сході України.

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  3. Good man

Good man Обычный человек

Почему на Евровидение не отправили?

4. terRen

А ви читали, хто це співає, який захід відбувається, яка це країна..?
    І до Євробачення немає ніякого відношення.

5. terRen

Ого, як то так... :scratch_one-s_head: час летить

6. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Це добре. Людей поміркованих на ЛФ обмаль. Форум не модерується, тролі почуваються вільно.

7. Gyppsy

Gyppsy :hi:

А якщо Адмін вважає що на форумі все в межах правил, і його все задовільняє - тоді як бути? :) ;)

8. terRen

А чому не модерується, де всі модератори? Де @MARTINI ???
    Ось сьогодні, за статистикою форуму, заходили 32 користувачі, правда, якщо брати так років 5-10 назад, то смішна цифра, та все ж таки є постійні юзери.

9. terRen

Доброго Вечора, ми з України! :uanew:

На жаль форум ранком недоступний, ні з компа, ні з телефону:
    :blush:

10. Good man

Good man Обычный человек

У меня с телефона тоже иногда бывает недоступным.

11. Gyppsy

Це ще нічого
    Он на Посиденьках взагалі безлюддя - по два - три дописи на день

12. terRen

Ой, давненько там не була... О!, а чому так?
    "... посиденьки" завжди були людними, там переважно всі вмілі газдині і молоді мамочки збиралися!

13. Gyppsy

Сумно без @mypucm -a...
    Хоч би в нього було все нормально...

14. Silver bullet

Я за нього теж згадую. Але ж він просив, щоб його на рік забанили? Чи то він жартував? А потім його забанили на кілька днів, а він так і не міг дізнатись за що...питав-питав та, мабуть, і плюнув. А, може, я чогось недобачаю)
    А він прикрашав таки цю тему, був цікавим. Може, читає та прийде?

mypucm, приходьте!

15. Gyppsy

Профіль каже, що остання активність @mypucm 13 березня

16. terRen

Здається, як я вже писала вище, він немає можливості...може помиляюся.
    Ще десь з перших днів війни по його місцевості, рашистські гелікоптери здійснили обстріл українських військових, та було пошкодження лінії електропередач, що стало причиною знеструмлення, і без води...

• Інформативно Інформативно x 2
  17. Silver bullet

так он воно що... А я чогось була впевнена, що він десь на Западній живе....

18. Gyppsy

На Херсонщині

19. Silver bullet

та господи...(((

20. terRen

Миколаївщина, що ближче до Херсона...

На сьогодні ситуація в його містечку та навколишніх селах залишається складною. Російські війська на окупованих територіях, інколи за допомогою колаборантів, намагаються встановити свою владу, вивішувати прапори, але це не надовго. Завдяки ЗСУ і за підтримки щирих українців, всі українські території будуть українськими, і колаборанти відповідять за злодіяння.

а де твій аватар? :)