У мене якесь передчуття на день Пасхи - що у нас накінець будуть добрі новини на цей час. Хочу сказати (не заради того, щоб похвалитися), що в мене є інтуіция. Наприклад, я кожен раз мала правильне передчуття на те, хто народиться у моїх дітей. Просто знала і все тут...Зараз коли кажуть, що війна буде місяці, а то і роки, я твердо знаю, що ні.
Скоро пасха, каков твой прогноз по срокам? Сейчас сложно что-то прогнозировать, можно полагаться только на интуицию женщины. Будет интересно узнать.
У вас, @Silver bullet , мабуть більше розвинута інтуіцїя на близьких, рідних... Дуже, дуже хочеться вірити і сподіватися на добрі новини, та на жаль... тільки сьогодні у світлий день Великодня прилетіло п'ять ракет по Полтавській області , вчора Одеса - загинуло мирних 8 людей і крихітне немовля і сьогодні вже два місяці війни, просто жах....
нажаль....Я думаю, що жертви ще будуть, що погано.( Але добрі новини,@terRen, таки з'явились - глобального порядку: включився каток проти путінського режиму і його вже не зупинити. Після 21 квітня, офіціального звернення Байдена, нам стали надавати найсучасніше озброєння - все, абсолютно все, що потрібно, крім ядерної зброї, щоб швидко закінчити цей кривавий шабаш путіна. Всесвітня коаліція, так сказати. Як було з фашистами. До того і допомога з навчанням по декількох позиціях озброєння.Прямо на місці...Оборонна промисловість США працює над виробництвом сучасного озброєння,тобто випускає зараз і воно нове, а не радянське -що у кого було на складах. Випускається і іде прямо в війська на фронті. Разом з тим почалась розробка концепцій безпеки України, тобто того, що буде одразу після війни. Основна ідея така: до зубів озброєна сучасним озброєнням наша країна, яку ніхто не посміє чипати, але воюємо самі - поки не вступимо до НАТО. Там і інші пункти. Рашу потрібно тримати серед бідних країн третього світу, щоб не було грошей на фашистські ідеї світового панування.
Американці довго збираються, все зважують, зате потім як вирішили - швидко роблять, і назад не повертають. Байден сказав, що Путін виграти в цій війні не може - і все пішло на конвейер. Вже мільярди допомоги., і це не кінець. А от путінській банді кінець. Пропагандони дуже засумували і скаржаться, що вони воюють з НАТО. Режим пише скарги до Ердогана, що той нам продає байрактари, а в Чорному морі "не за планом натівські навчання". А в путіна, бач, планова "спецьоперація". Це краще)
Ми б путіна перемогли б, але скільки б це тяглося і скільки нас залишилось би? Слава богу, що хоть пізніше, але цей момент настав. Може, путін і не захоче воювати до останнього солдата, бо західне озброєння за лічені дні подвоїть чи потроїть ті втрати, що у русні вже є - і оті орди перестануть стріляти і заберуться з української території прямо за тиждень - підуть нах до своєї московії. Я дуже на це надіюся - що він просто струсить, і на тому війна закінчиться, перестануть гинуть наші мирні люди і наші військові. А якщо ні - тоді треба буде русню нищити до кінця. Це забере ще кілька часу...може ще місяць.
У довгоочікуване свято Великдень, яке приносить для всього світу гарну звістку, очікували і ми на добрі новини, на перемогу. Велика надія на ЗСУ, бо саме вони в цей нелегкий час, зі всіх сил стараються тримати мирне небо над нашими головами, відбивати атаки рашистів.
Христос Воскрес! Чи це тільки для мене форум часто не доступний, якось декілька разів за останні дні...
В гугле забанили?Эрдоган не пропустил никакие корабли в чёрное море. Проверять такую важную информацию надо.
Глупо недооценивать своего врага. Все американские аналитики говорят о скором российском наступлении, но ещё не один западный источник не сказал об украинском наступлении.
а як конкретно? Не так давно на ЛФ була проблема з редиректом - перенаправлянням на якийсь кацапський сайт. Ми з Гапсі звернулись до адміна. Це хуліганила русня. Адмін допоміг. А то я тільки з телефона могла заходити..
В последнее время действительно чувствовалась какая-то проблема с форумом. Вон оно что, теперь понятно. Спасибо за информацию.
@Gyppsy , а як то так? ось пише @Silver bullet , що були проблеми, і навіть разом з вами зверталися до адміна @Silver bullet, я заходила з компа, і коли відкривала посиланням на форум, то воно мені видавало на помилку, або писало: forum.lvivport.com/ не доступний, чи щось таке, я якось особливо не вчитувалася. Думала, якісь може технічні неполадки, або мене вже форум не признає))