доброзичливі балачки...

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем mypucm, 27 лют 2019.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

У мене якесь передчуття на день Пасхи - що у нас накінець будуть добрі новини на цей час.
    Хочу сказати (не заради того, щоб похвалитися), що в мене є інтуіция. Наприклад, я кожен раз мала правильне передчуття на те, хто народиться у моїх дітей. Просто знала і все тут...Зараз коли кажуть, що війна буде місяці, а то і роки, я твердо знаю, що ні.

2. Good man

Good man Обычный человек

Скоро пасха, каков твой прогноз по срокам? Сейчас сложно что-то прогнозировать, можно полагаться только на интуицию женщины. Будет интересно узнать.:good:

3. Silver bullet

4. Good man

Good man Обычный человек

Смелее, мне интересен твой прогноз, пасха уже на носу.

5. terRen

terRen Дуже важлива персона

У вас, @Silver bullet , мабуть більше розвинута інтуіцїя на близьких, рідних...

Дуже, дуже хочеться вірити і сподіватися на добрі новини, та на жаль...
    тільки сьогодні у світлий день Великодня прилетіло п'ять ракет по Полтавській області , вчора Одеса - загинуло мирних 8 людей і крихітне немовля :sad:
    і сьогодні вже два місяці війни, просто жах....

Останнє редагування: 24 кві 2022
  6. Silver bullet

нажаль....Я думаю, що жертви ще будуть, що погано.(
    Але добрі новини,@terRen, таки з'явились - глобального порядку: включився каток проти путінського режиму і його вже не зупинити. Після 21 квітня, офіціального звернення Байдена, нам стали надавати найсучасніше озброєння - все, абсолютно все, що потрібно, крім ядерної зброї, щоб швидко закінчити цей кривавий шабаш путіна.
    Всесвітня коаліція, так сказати. Як було з фашистами.
    До того і допомога з навчанням по декількох позиціях озброєння.Прямо на місці...Оборонна промисловість США працює над виробництвом сучасного озброєння,тобто випускає зараз і воно нове, а не радянське -що у кого було на складах. Випускається і іде прямо в війська на фронті.
    Разом з тим почалась розробка концепцій безпеки України, тобто того, що буде одразу після війни. Основна ідея така:
    до зубів озброєна сучасним озброєнням наша країна, яку ніхто не посміє чипати, але воюємо самі - поки не вступимо до НАТО.
    Там і інші пункти. Рашу потрібно тримати серед бідних країн третього світу, щоб не було грошей на фашистські ідеї світового панування.

Останнє редагування: 24 кві 2022
  7. Silver bullet

Американці довго збираються, все зважують, зате потім як вирішили - швидко роблять, і назад не повертають. Байден сказав, що Путін виграти в цій війні не може - і все пішло на конвейер. Вже мільярди допомоги., і це не кінець. А от путінській банді кінець. Пропагандони дуже засумували і скаржаться, що вони воюють з НАТО. Режим пише скарги до Ердогана, що той нам продає байрактари, а в Чорному морі "не за планом натівські навчання". А в путіна, бач, планова "спецьоперація". Це краще)

8. Silver bullet

Ми б путіна перемогли б, але скільки б це тяглося і скільки нас залишилось би? Слава богу, що хоть пізніше, але цей момент настав. Може, путін і не захоче воювати до останнього солдата, бо західне озброєння за лічені дні подвоїть чи потроїть ті втрати, що у русні вже є - і оті орди перестануть стріляти і заберуться з української території прямо за тиждень - підуть нах до своєї московії. Я дуже на це надіюся - що він просто струсить, і на тому війна закінчиться, перестануть гинуть наші мирні люди і наші військові. А якщо ні - тоді треба буде русню нищити до кінця. Це забере ще кілька часу...може ще місяць.

9. terRen

У довгоочікуване свято Великдень, яке приносить для всього світу гарну звістку, очікували і ми на добрі новини, на перемогу. Велика надія на ЗСУ, бо саме вони в цей нелегкий час, зі всіх сил стараються тримати мирне небо над нашими головами, відбивати атаки рашистів.

Останнє редагування: 25 кві 2022
  10. terRen

Христос Воскрес!
    Чи це тільки для мене форум часто не доступний, якось декілька разів за останні дні...

11. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Воістину Воскрес.
    Вроді працює файно.

Зі святом Вас, @terRen !

• ... ... x 1
  12. terRen

Дякую, і Вас @Gyppsy, зі святом!
    То певно мене, щось чи хтось сюди не завжди впускає))

• Подобається Подобається x 1
  13. Gyppsy

Тре частіше сюди заходити ;)

14. terRen

Напевне коли двері, тобто форум не впускає через вхід, то залітати у вікно)))

393350_1_w_300.jpg

• Смішно Смішно x 1
  15. Good man

Good man Обычный человек

В гугле забанили?:facepalm:Эрдоган не пропустил никакие корабли в чёрное море. Проверять такую важную информацию надо.:punish:

16. Good man

Good man Обычный человек

Глупо недооценивать своего врага. Все американские аналитики говорят о скором российском наступлении, но ещё не один западный источник не сказал об украинском наступлении.

17. Silver bullet

а як конкретно? Не так давно на ЛФ була проблема з редиректом - перенаправлянням на якийсь кацапський сайт. Ми з Гапсі звернулись до адміна. Це хуліганила русня. Адмін допоміг. А то я тільки з телефона могла заходити..

• Інформативно Інформативно x 2
  18. Good man

Good man Обычный человек

В последнее время действительно чувствовалась какая-то проблема с форумом. Вон оно что, теперь понятно. Спасибо за информацию.

19. terRen

@Gyppsy , а як то так? :dntknw: ось пише @Silver bullet , що були проблеми, і навіть разом з вами зверталися до адміна :)

@Silver bullet, я заходила з компа, і коли відкривала посиланням на форум, то воно мені видавало на помилку, або писало: forum.lvivport.com/ не доступний, чи щось таке, я якось особливо не вчитувалася. Думала, якісь може технічні неполадки, або мене вже форум не признає))

20. Gyppsy

Глючило на компі, на телефоні було файно

Во #1543

• Інформативно Інформативно x 1
а де твій аватар? :)