Откровенная ложь про героев. И эту ложь борщеварочки любой может легко проверить. Самый большой удельный вес Героев - у осетин. Евреи там близко не стояли.
Д2 Всьо, забанив мене адмін в командіровці відразу на трьох форумах Люрить тамтой адмін окропом, боїться правдивих відосиків з війни. А юзери там такі да - суцільні путіноїди. Там клініка ще та... о, глянув - вже на чотирьох форумах мене боягузливий їхній адмін там забанив
та ну їх там... тут цікавіше каже голова ОДА: Миколаїв сьогодні черговий раз відбили... підбили, забрали купу техніки... орки розбігаються по районам... хочуть їсти ... покормите і арестуйте такої задачі ще в житті не було оце думаю, спати, чи не спати
у емоційних людей усе просто: іди нах*й, рускій корабль... я ж намагаюся зрозуміти - чого їх сюди занесло який у цьому смисл?
Вони не знали, куди їдуть... Їх треба понять, простіть і віддати матерям... Хай, зволочі, руїни руками розчищають і ногами бетон місять. Так як полонені німці до 60-х років заводи будували в срср
від цих бродячих військ вже є жертви серед мирного населення... ось що непокоїть треба думати за сьогоднішні проблеми, розслаблятися рано... до перемоги ще треба багато працювати
а в нас оголосили наземну тривогу... колона ворожої техніки проїхала в бік Миколаїва начебто кожного дня їдуть туди... добряче там відгрібають... розбігаються, переформовуються... знову їдуть... відгрібають... і т.д по кругу... з Криму мабуть поповнення надходить
дожити б до перемоги намагаюся не забивати собі голову складними речами... цікавої інформації страшенно багато... але на вивчення треба час.... а час зараз краще витрачати на поточні проблеми
схоже, оператор обмежив швидкість інтернету до GPRS що зробиш... розумію спробую браузер Вівальді, там можна картинки вимикати... Браузер, яким управляєте ви | Vivaldi