Окупація СССР. Рабінович, який змучився ховатись, приходить в партизанський загін. Завели до командира. Проситься: возьмите меня в отряд, я и то могу, и то... Командиру не хочеться брати жида в загін, і він радиться з комісаром, як зробити так, щоби і Рабіновича не взяти, і національне питання не порушити. Замполіт радить: а ти дай йому мішок листівок, нехай розповсюдить. Стопудово його німці спалять і розстріляють. І ми будемо чисті. Так і зробили. Пішов Рабінович, день нема, тиждень, місяць... Вже й забули про нього. І тут... через два місяці приходить Рабінович. Вивалює на стіл гору рейхсмарок і каже: Ну и товарчик вы мне подсунули...
Петрик подивився зранку у вікно і побачив, що там гарно і сонячно. Але Петрик не побіг про це писати у фейсбуці своїм друзям, бо він знає, що у друзів також є вікна. Будь як Петрик!
із Москви повідомляють... долар по 250+ і нема відповідно, весь імпорт....... трохи подорожчає... Жарти за 300 або вітаємо у новій реальності: в російських обмінниках неможливо купити долар
От молодці ті, хто тримав доляри дома в банці і копив їх, а не рублі) Теперечки можна їх потроху продавати банку, бо все одно віз нема, літаків нема, а на кордоні- залізний занавес. Йой, йой, а війська все ще палять. Путін таки навіжений. 640 млрд долл заморозила Америка, а вони все ще стріляють долярами
Насчет доларов не такое уж и сумасшествие. В той же польше да и во всем евросоюзе, к оплате принимают только местную валюту. Ну и везде есть обменники. Тоже самое абсолютно легитимно и в рф . Фишка будет только в том что долары на рубли поменять будет можно а вот наоборот только по спецразрешению властей
у коментарях ватників на ютубі нова тактика... беруть кількістю... суть: "ничєго, скоро будет мір, ми вас асвабадім... а что стрєляют - так ми же 8 лєт тєрпєлі, как Украіна абстрєлівала Данбас" з варіаціями трохи... але всі "8 лєт тєрпелі" і шо кожному доводити? я там знаю, де той Донбас, і кому він потрібен
турист каже про інше: що за доляри в РФ можуть посадити. В совку таке вже було ,а карлік живе з головою, повернутою назад.