Нє, не зняли, висить. Ми там з Адміном корєші, він мене через силу терпить. /правда, недавно вже банив навічно. Але потім йому попустило /
Мені не можна - я вже знову там маю китайське попередження. А хочу протриматися якнайдовше. @VasMT, а чо Ви там не рухаєтеся?
в білорусі збирають референдум за ще один термін луке і дозвіл за розміщення в білорусі ядерної зброї((
Там практично всі юзери підтримують дії кремля. Тільки одна притомна дачниця написала пост проти, то всі на неї накинулися як шакали.
хоч би вони боялись, що їх пости перевіряють майори, все одно - можна ж не писати? А якщо підтримують. А наші не розстрілюють полонених, а ще й годують і лікують.. @Gyppsy, як це вас там ще тримають в тому кублі? Чи ви хабар адміну підкинули
А вже все - прищемив мене там адмін, боїться мабуть роскомнадзора Адмін поставив на премодерацію, тепер тільки через цензуру буде мої пости випускати. Та й хай йдуть лісом зі а все через посилання на сайт Груз200, котрий тут дав @mypucm
не можу нічого їсти...от дивлюсь на їжу - ні, не хочу. "Може потім". І потім Навіть чай не хочу. Може хвороба?
ступор... стрес... треба читати, як діяти в таких ситуаціях... дихати... не хочеться їсти - не їсти... потім організм більш точно підкаже я квашеного багато їм... кефір піднімає настрій
Тамтой адмін мені виставив претензію, тому що сайт "Груз200" замельдований в Штатах, в місті Маунтин-Вью. Сайт забанений рашкою, а я його пропоную. Тому він поставив мене на цензуру. Ну я і накатав відповідь. Во, копія. Мовою оригіналу Адмін трохи потримав цей пост на премодерації, а потім таки випустив - ми ж корєші) Але все одно залишив мене на цензурі. По суті, він нормальний хлоп. Але імперіаліст і шовініст. Дальше мріє про вєлікій і могучій срср зі "старшим братом" в голові )