є домашнє вино, але більше 200 г на день не заходить --------------------------------- просто був якийсь ступор... не очікував війни --------------------------------- я мирна людина, добрий мабуть... стріляти не люблю... піти воювати - застрелять одразу мабуть, як гарматне м'ясо --------------------------------- але якщо нічого не робити - потім буде соромно... --------------------------------- пішов учора хоч кров здав для поранених --------------------------------- і цілими днями в інтернеті... намагаюся вести просвітницьку роботу серед росіян... пояснюю їм ситуацію...
а в нас кілька разів була об'ява - терміново потрібна кров... у коридорі чув - "у хірургію привезли поранених... медсестра плаче... хлопців шкода"
Пацани, своїм дописом "водка", я чекав реакції отих, що величають мене алкашем. 46 годин не спав весь колектив. Пару годин сну і далі до роботи. Є чим зайнятись. Бухати будем в Словянском Базаре.
вирішив сходити поспілкуватися на російський дачний форум... вперше з 14 року хай забирають своїх гопників @Gyppsy давно там були?
знайшов... а, він закритий... та ну їх... переконувати у чомусь п'ятеро підмосковних пенсіонерів нема часу
Їх не переконаєш. Не варто навіть час тратити. Я до війни їх трохи тролив. А тепер заходжу на кілька хвилин
я відправив в особисті користувачу Дюна - не знаю хто це, але модератор хай як хоче - публікувати чи ні
шо я робив у ютубі... на крупних російських каналах, де сотні тисяч або мільйони користувачів... виходить новий ролик... зазвичай він у центрі уваги ну і туди пишу правду про україну... з посилом - забирайтеся геть