сезон розпочато на днях обіцяють дощі... вчора така класна погода... та й є потреба рухатися... посіяв холодостійкі, що було... кріп, горох, салат, редька, цибуля добрива стройка річка
там усе логічно продумано... хочу заглибитися на 1,5 метри - щоб був напівпідвал, але з вікнами лопатою копаю, коли є настрій - куди поспішати
Треба помічники! Один в полі не воїн. Хоча у нас на дачах одна бабуся ліпила з глини та дерева халабуди з невеликими віконцями, якось зфотаю, як буду на дачі. Може була і цегла? Ми дивились на це з великим подивом)) Жити в них було можна. Аж дві( в неї 3 ділянки по 12 соток). Стоять вже майже 30 років).В одній знизу гараж.
1.5 метра глубиной , площадь пусть 15 метров это 22 куба грунта . Вес от 30 до 45 тон в зависимости от типа грунта. Этот грунт надо откопать и перенести Сизифов труд
більше площа... в мене виходило десь 100 кубів треба перемістити... від 5 до 20 метрів... якщо інтенсивно, з тачкою, -одній людині місяця 2 роботи смисл є... це буде ХАТА
Запузырь ленточный фундамент . Если еще и усилить надо то залить по углам 4 столба метра по 3-4 . И быстрее и дешевле и меньше шансов на грибок плесень и сырость в доме
Собрание в лилипутии - дорогие лилипуты и лилипутки, с прискорбием вынуждены сообщит о безвременной кончине нашего, горячо любимого гуливера Реплика из зала : Иб...ть копать ,....... Вобщем навеяло
Я аж сі подивив по лінку... Перепелине яйце - мало. Тре страусячі. І щоб густо і довго сипало, днів зо п'ять
3 доби бану минули... годину тому перемістився у погріб... повітряна тривога... шукаю свіжу інфу про Херсон, Миколаїв
Добридень! Над Херсоном наш прапор. Миколаїв теж наш. Штурмують Мариупіль, але як казав мій син - Мариупіль -саме захищене місто в Україні.
будь ласка, коли щось цікаве про ці краї... вказуйте точний час інфи, і джерело... (або просто лінк) з погрібу виліз, там нецікаво... вивчаю обстановку