Вам вчора погода файно шептала. А мені теща сказала: дають пшеницю за пай. Пішли, будеш за грузчика. @mypucm, я відразу вас згадав з тою картинкою
НЕ РОЗУМІЮ 4 дні тому закинув у фейсбук оголошення - "продам вино" місцева група, 15,4 тис. учасників... вже 40 лайків, 13 коментарів, і 10 запитань у лічку... І НІХТО НІЧОГО НЕ КУПИВ не те, щоб я дуже страждаю, просто цікаво, чому так
Та вони ще з вересня привозять час від часу. Село велике, паїв багато. Одну машину роздадуть - і знову тре чекати. В тещі хоть небагато, а дехто вчора брав в кілька разів більше. За ціну не знаю, не цікавився. Але презентація дуже погана. імхо.
я теж подумала: ну хто так рекламує? Треба писати "Запашне, витонченого смаку, з сортового винограду Молдова - будете раді придбаному. Оптовому покупцю - краща ціна!"
ага, щас... проінформував... а там хай як хочуть... товар якісний, не псується, там % спирту є - не пропаде --------------------- скоріше за все - традиційне післяноворічне безгрошів'я... "розгрузочні" два місяці
Я майонез давно роблю сама. Нічого важкого, якщо є погружний блендер. Там яйце, гірчиця, оцет, олія, сіль, цукор. Смачний, густий, і скільки тобі треба - нічого не залишається. А то завжди стоїть в холодильнику той покупний і не знаєш, чи можна його давати, особливо якщо діти..
@Silver bullet, ви вже досить гарно опанували "йой" А так як ви часто їздите ближче до гір, то мали би"сте знати і дуже потрібне слово "йо" Чи нє? зі он пан /чи як там в Хайфі кажуть на хлопів?/ @Rabinovich вивчає українську мову, її діалекти і говірки - то він, мабуть, знає @Rabinovich, вибачте, що я про Вас згадав поза очі
Мені сподобалось "йой", і я використовую його як удаванний переляк, як здивування, як стривоження, і як насмішку)) А про "йо" не знаю. Коли його ви використовуєте?
То ви даремно турбуєтесь. то все гаразд. в місті герої Хайфа до чоловіків звертаюся адон а до жінок гверет.
@Silver bullet, от думав-думав, як вам це пояснити словами на папері - не получається... "Йо" то є "Йо" - це треба відчути тим геном в животі зі А ще є "Ая" і "аЯ" - то взагалі пісня!