мені здається, надмірна допитливість проявляється у тих, кому нічим зайнятися треба дати людині якусь посильну роботу... або книжку цікаву
На цей випадок гарна приповідка зі @mypucm, а Ви хрещені? / блін, я чисто як той єговіст, шо ходить попід брами... )))/
Тепер не прийнято священникам руки цілувати. / у всякому випадку я ніколи не цілував священникам руку, хіба Хрест на омофорі/ Та й до чого тут піп? Приймають хрещення не для священників.
ну... може я спілкуюся з богом без посередників раніше (коли питали) казав, що не вірю в бога потім зрозумів, що є на світі багато чого і сильнішого за мене, і непередбачуваного... назвемо це богом... чи природою? ----------------------- наскільки я зрозумів нашу історію.... тисячу років тому князь Володимир привіз християнство... а тих, хто вірив у сонце і т.п. (таких як я, мабуть))) втопив у Дніпрі ті, хто вижив, подалися в науку... мабуть
Півчаса назад пройшла під цим золотим дождем. Додивіться до кінця - це Харків. Так це тільки шматочок вул. Сумської.
А це наша новорічна ялинка на майдані Свободи! На стовпах, що по краях майдану,ілюмінація імітує бокали з шампанським - з бульбашками, що піднімаються вгору. Колір міняється з рожевого на голубий. Дуже все красиво.Далі велика ковзанка. Отой шпиль - це будинок Діда Мороза, там в середині білого ведмедя велика постать, навкруги Лускунчики, снігові баби, і чого там тільки нема. Майдан величезний (другий в Європі!). Ярмарок теж тут - в новорічно прикрашених будиночках подарунки, шашлики, мед, глінтвейн, шампанське, пиріжки, новорічні пряники. І на передньому плані бачите велику виставку з кольровими фото наших бійців на Сході .Тут є чергові волонтери і завжди можна приєднатися до великої справи "Все для перемоги!"
як подзвонити в Німеччину? дано: 1) є в Україні людина з водафоном (у тарифі вказано 30 хвилин на місяць за кордон) 2) є людина в Німеччині з таким самим українським водафоном... оператор у службі підтримки каже, що знімать гроші будуть з абонента в Німеччині, якщо йому подзвонити, тому що він у роумінгу а як же 30 хвилин за кордон, які входять в тариф
Все правильно. 30 хв в того, що в Україні. Хай той, жи в німцях, купить собі німецьку сім-карту. Тоді в нього нічо знімати не буде)))
тобто при дзвінку з водафону на водафон.... одночасно: в того, хто в Україні, знімають хвилини з 30 хвилин... а в того, хто в Німеччині, гроші за роумінг?
Тариф 30хв на місяць за кордон в того, хто в Україні працює? Працює. А той, що в Німеччині до того тарифу жодного відношення не має!!!!!!!!!!!!!!!!! Він собі просто в роумінгу. І там діють зовсім інші тарифи.