ну... в газеті написали... люди підписалися авансом, очікуючи якісний контент... а буде він чи ні - хтозна... на очікуваннях... ну от як може одна компанія Яблуко зараз коштувати майже 3 трильйони (!!!) долярів... це чесно, чи ні? а хтозна... може там дійсно геніальні люди працюють... ------------------------------- другий момент... підписка на ютубі є швидкою, безкоштовною, і ні до чого не зобов'язує... я підписаний на понад 600 каналів... це як закладки... просто щоб не загубити, тицяю "підписатися"
9 відео, 60 тисяч підписників... але ролики класні, добре підготовлені https://www.youtube.com/c/Ідея_Олександрівна/videos
Короче, як би там не було, а за два відео по 3 хвилини 4,2 тисячі підписників на каналі є. @mypucm, а скільки у вас вашого відео і скільки підписників?
різна мета... я канал не розкручував взагалі... мені треба кудись іноді викладати відео на екологічну тему... якісь речі допекли... потім у місцевій групі у фб (там більш людно) даю посилання на те відео
свята в людей... задумав обміняти вино на українські гроші або на макуху з сорту Молдова, чистий 100% сік переброжений, без добавок, 2019 року думаю, може гривен по 30 за літр піде поліз у погріб, налив, спробував... подивився на колір... я б сказав... насичений, яскравий, темно-буряковий... або вишневий... нє... мабуть по 30 - шкода... дав оголошення на олх - сотня за бутиль 3л... не знаю, що з того вийде
не пустили вино на олх глянув, як інші торгують... по 55... у всіх написано "сік"... ну ладно... трохи змінив текст... яка різниця, аби смачно було
А на маєш... Silver bullet миється в бані @mypucm, спочатку треба зробити презентацію - пригощати вином всіх бажаючих і потребуючих. А ви вже відразу по 100 за слоїк
Ну то тримайте в підвалі, якщо ви навіть попробувати не хочете @mypucm, як там у вас з животом склалося?
тиждень то не їв зовсім... то чаї... то салати... вже майже не болить... але буду тримати на контролі... такі ситуації - хороший стимул переходити на здорову їжу...
Вибачте, я дивитися не буду, тому відповісти не зможу. З тієї простої причини, що мені зараз цікаво інше, а саме - іноземні мови. Хоча я за освітою (вищою) і математик, але математика було не моє, тому я оминаю в Ютьюбі все, що стосується математики (знайти кут, знайти площу, замінити букви на цифри тощо). Мені значно цікавіше читати детектив Агати Крісті турецькою.