Був випадок.. Я, повний енергії, спортивний чоловік, якому 3-5км не відстань, вирішив проїхатися маршруткою... Показав посвідчення і зайшов в маршрутку. Позаду мене зайшла пані набагато старша за мене і дала водію 1 гривню зі словами : Я-пенсіонерка. Мені стало стидно. Я вийшов з маршрутки і більше НІ РАЗУ не користався їх послугами. Пройшло років 15 з того випадку. Талони УБД-шні не користувані ні разу. Не вважаю за честь користуватись пільгами такого штибу.
В січні, я оптиміст, буде 58. Займаюсь, дуууже давно, китайськими штуками. Граю з психологами, з їхніми тестами, які зараз обов'язкові, як з цуценятами. Дається взнаки підготовка СССР. Певними структурами... А діти!? Маю змогу навіть внукам памперси... (Не міняти) купляти... в Європі.
А я шось закохався ставити на телефон ці додатки... Паролі позабував, поперепутував... Ну їх в пень, ще щось напартачу - прийдеться переробляти. Прийдуть діти, то хай встановлюють. Я так ще й не поняв, чи мені справді треба було той смартфон. Якось же досі обходився компом і карточками. Хіба що заради Дії.
Я пішов іншим шляхом. Вся Лабуда - простий пароль з восьми знаків з цифрами і літерами. Типу: Qwer1234. Простий і не забувається. Для фінансових чи особистих - пароль складніший. І три акаунта в Google. І ноу проблем.
ааа... мова про грошові картки... я подумав, що десь ще є укртелекомівські телефони-автомати на картках
ви шо?? а фотки? а десь в дорозі почитати щось, хоч ЛФ, чи погоду подивитись...чи дорогу туди-сюди узнати. Як навігатор. Оті картинки чи листи щастя - це, звісно, зло. Я дивуюсь тим людям (гм.це жіночки, звісно), що розсилають це гівногіфки)
в мене гіперінфляція у 90-ті роки серйозно і надовго підірвала довіру до грошей... я заробляю... а хтось безконтрольно друкує... праця знецінюється а зараз безготівка кругом - це жахливо ну ладно, коли пересилка товарів... але коли від грошей залишаться одні цифри на екрані... а далі і вони зникнуть... будемо думками розраховуватися... може це і є комунізм?
Є різниця між "заробляю" І отримую. Але це філосовське... Місяцями не маю готівки в гаманці. Там штиркаю карткою, там прикладаю гаджет, там онлайн... Зручно. І нема залежності .
Ми, коли живемо влітку на дачі, буквально страждаємо без готівки. Один хлоп привіз молоко, другий індовутку, третій мед. А хтось кабанчика зарізав - везе на "професорські дачі". Все куплять!І ми ж беремо свіжину. Знімати готівку можна в сусідньому селі в банкоматі чи там на пошті. Базар в селі раз в тиждень - в середу. В середу пошта не трацює), і коли в банкоматі нема грошей - а частіше нема, чим є - дуй назад)). Недалеко, 10км. А все ж таки без грошей на базар не їдемо, хоч бува треба. Нал - це зло.
В нашому райцентрі на ринку є магазин госптоварів. В ньому є практично все - від цвяха і до фарби і сантехніки. Ширпотреб ше той. Продавці там аси, і ціни самі демократичні. Недавно заходжу до них, а там оголошення: " Можна платити картою". Файно.
порахував у нашому райцентрі (12тис.) магазини госптоварів... два величезних мережевих - "33м2" і "Економ"... штук 3 дрібніших - метрів по 100... плюс склади... садово-городньо-фермерських - штук 5 побутової техники та електроніки - штук 5 це не рахуючи контейнерів на ринку, та вузькоспеціалізованих, тіпа "цемент, шифер" і всі хочуть грошей картки всюди приймають, аби там шо було
Я також трохи грузчик) За ці дні переконався, що зі свого смарта простіше грузити. Але ще добре не розібрався, гублюся в тих переходах. Нічо, з часом навчуся і привикну. Але старенькому пенсіонеру Самсунг 1200 ще рано йти на відпочинок. Поставлю йому нову сімку. Ну а ПК навряд чи скоро вийде на пенсію. Погуляв вночі трохи в смарті, зайшов на ЛФ. Міську-поц недавно казав, що спілкується зі смартфона. Йому /Міськові-поцу/ тре видати премію))) Чуєш, @Mykhaylo Khomchyn, ти справжній стаханівець-смартфонівець
@mypucm, гляньте, що я надибав Один в селі: 27-річний хлопець купив хату в мальовничій місцевості біля лісу і завів відеоблог на Ютубі А ви маєте досвід системного адміна, вмієте перевстановлювати вінду і розумієтеся в тих гаджетах, то може вам таке зайде?
1) в мене є канал на ютубі, раз на рік туди щось завантажую, та нікому це не потрібно, до того ж, на ютубі повно балакучих людей, які весь час щось знімають та викладають 2) у вашому прикладі хлопець двічі обійшов навколо хати, зняв два відео по 3 хвилини... і вже 4,2 тисячі підписників на каналі... так не буває https://www.youtube.com/channel/UC8WCN6o-4vZOiHoHURn5TOA/videos 3) ось приклад живого каналу на тему "купили хату в селі" https://www.youtube.com/c/DimonProidysvit/videos вести канал - це робота.... треба бути популярним... а я цього не люблю
Чому так не буває? Ви можете пояснити - звідки у нього за два відео по 3 хвилини 4,2 тисячі підписників на каналі... Цікаво ж...