Шо, навіть різочки нема? Капєц... Як все запущено... Це ви самі винуваті. @mypucm, а пісню, котру я тут для вас крутив, ви уважно слухали? Во, забаяню ще раз. Вчіть напам"ять. View: https://youtu.be/Mlq19WqrCXM Ой хто, хто Миколая любить, Ой хто, хто Миколаю служить, Тому святий Миколай, На всякий час помагай, Миколає! Ой хто, хто к ньому прибігає, На поміч його призиває, Той все з горя вийде ціло, Охоронить душу й тіло, Миколає! Ой хто, хто спішить в Твої двори, Сего Ти на землі і в морі Все хорониш від напасти, Не даєш му в гріхи впасти, Миколає! Миколай, молися за нами, Благаєм Тебе зі сльозами. Ми Тя будем вихваляти, Ім'я Твоє величати, На віки. зі @mypucm, якщо віднесетеся серйозно до цієх теми, то через рік відчуєте зміни. Я не жартую.
Цю пісню дітки в садочках вже співають, а вам херня в голові) Короче, @mypucm, якщо хочете, то починайте з азів Це вам на початок, для кращого сприйняття View: https://youtu.be/MYZ5gSULehc Якщо захочете, то от вам віршики молитви для дітей
Ваш хоч танком переїхали, а я свого сам на пенсію відправив Приніс мені Миколай тоту модну бретванку, і куди ж дітися? Тре привикати... Що цікаво - я й в листі не писав, та й не сподівався навіть. Хоча десь там в глибині зріла думка, що нікуди від цього не дінешся. А тут Миколай зіграв на випередження) Все б нічого, цікава штука. Одне погано - завеликий
А ми з чоловіком на Миколая "картку харків'янина" отримали) Я ще не розібралася, що вона там дає. В зоопарк ходити бескоштовно, мабуть)
ну зараз багато чого в цій бретванці: і дані про вакцінацію, і Дія - і тота тисяча. Я, наприклад, давно розраховуюсь за допомогою телефона на касі. Включила телефон, розблокувала, приклала до пост-терміналу і все..
сьогодні у полі травили мишей... було мало... всімох встигли до обіду пройти 25 гектарів... потім повалив сніг... перший у цьому році нормально так намело... за три години 5-7 см... дуже вчасно усі поля, і мені сарай накрив... утеплив бо обіцяють кілька днів морозів
ви все одно з сумочкою ходите, є куди покласти телефон мені простіше з готівкою в кишені, менше місця займає
Мій фон розчавило траками. Надії на живучість сімки згасли після порпання в залишках гаджета. Мав ябкове Се п'яте на іншу сімку, що користувався на Донбасі. Тим і жив. А Ліфе так і здохло з телефоном... мав менінгіту з перев'язкою карток і рахунків. І ще дотепер іноді те Ліфе підв'язане до всякої фігні...
В зоопарк я вже за атошну картку ходив. В Стрию зробили картку пільговиків для проїзду в маршрутках. Ще не готовий оформляти...
У мене сумочка на ціпочці маленька - висить на шиї-плечі. В ній трохи грошей, всі картки, телефон, пропуск, розчіска та дзеркальце) Ключі в кармані. Гроші в місті поступово не дуже потрібні. Всюди безнал.
Я три (чотири) рази пільговик. Але не готовий користуватись пільгою від стрийської громади. Навіть п'ять разів. Бо маю від міста таку відзнаку Яку ще не отримав, бо нема як приїхати в Стрий.
отак... І чому це не готовий? Ви за громаду, навіть більшу, ніж Стрийська, воювали, жили в окопах, ризикуючи життям кожного дня розкопували міни, не мали можливості відбути на родину стільки часу. Ви пільги просто повинні отримати, бо влада ПОВИННА давати таким людям пільги. Вона ж ще відчитатися повинна) Так що обов'язково. До того ж зараз ви не дуже старий, а трохи пройде часу і ваше неспокійне життя дастся взнаки. Я не знаю, чи є у вас діти, щоб допомагали в старість...