поставив Windows 11... бавлюся... наче нічого... приємний інтерфейс просто захотілося з нуля перевстановити систему, щоб позбутися сміття... може додасть швидкості
намагаюся одразу узяти все під контроль... вичистити зайві прибамбаси вінди... повідключати програми, що постійно лізуть самі в інтернет, з'їдаючи трафік
Шо, @mypucm, лежите в чорних окулярах, коктейлі попиваєте, релаксуєте? А як там справи з вашою круглою кам"яною землянкою? Рухається чи нє? Бо он @MARTINI свій будинок практично закінчив вже #499 зі @mypucm, я вам для кращого релаксу в наушник забаяню ПТ добавте трохи звуку View: https://youtu.be/OkuOPSitopQ
1) Я вам не указ, але збоку так виглядає, що ви багато відпочиваєте Може трохи бавтеся, га? 2) На чий жаль? А світ врятує любов зі @mypucm, ви подарунками від Миколая задоволені? /бо я - дуже . Навіть не сподівався, що так може бути /
1) цей світ вже нічого не врятує 2) ага, подарунок... оце тільки зі свята прийшов... (вдвох одним відром розвантажили з машини 6,5 тонн пшениці) 300 гривень Миколай подарував і назавтра обіцяв схожий подарунок