добрався до нормального інтернету то був з розбитого екрану смартфону, буков не вистачало наразі оператори ще й безкоштовних гігабайтів підкидають
Блін, ви вже другий на ЛФ таке говорить. Хіба хтось каже за "просити"? А просто взяти і подякувати Миколаю за минулорічний подарунок - хіба не можна?
просто так вакцинуватися лінь... і за похід у театри та музеї також лінь... але книжки я люблю... є чимало таких, що скачати нема де покопався у сайті якабу, наробив закладок... ось наприклад: Книга «Аграрная экономика. В 2 томах. Том 1. Фермер: базовый уровень» – Книга «Атлас цветковых растений. 200 ботанических семейств в необычных ракурсах и мельчайших деталях» ------------------------------------- у зв'язку з чим питання: як зараз на практиці відбувається вакцинація? раз чи два? чи є черги? що потрібно знати, брати з собою... і т.д. хоча нашо мені нові книжки... тих, шо є, на бвгвто років вистачить
Я вам про свою практику скажу. Подзвонила дружина до сімейної лікарки і каже: - Хочемо з чоловіком вакцинуватися. Лікарка: - Чекайте дзвінка на протязі кількох днів. Через пару-тройку днів дзвонить лікарка: - Можна завтра вакцинуватися, від 9.00 до 17.00. Вакцина Пфайзер. Дружина: - Добре. Наступного дня десь в першій год. сів на ровер, поїхав в ФАП. Ніякої черги. Медсестра в чоло градусником посвітила, в горло подивилася, заповнила карточку, дала підписати якісь папери. Вколола заштрик і каже: - від 21 до 28 днів чекай дзвінка. Якщо схочеш - буде другий раз Десь вроді через 27 днів дзвонить лікарка: - Завтра можна колоти. Кажіть, чи хочете. Кажу - Хочу На другий день прийшов, в черзі двоє. Почекав хв. 15. Медсестра вже навіть в чоло не світила і горло не дивилася - відразу дала укол, і будьте здорові. Перша вакцина появилася в "Дії" ще до вечора, а друга через кілька днів, бо там зайшли вихідні. От і всі діла.
в мене на даний момент відношення до вакцини, як до бджолиного укусу... сподіваюся, організм впорається з вакциною
Ви неуважно читаєте. Я ж не написав, що на хмаринці, а облако - це технічний термін борту повітряного судна в українській інтерпретації. Я таке чув в новинах.