Ха, 50% економії! Ніфіга не розуміються) В 90-х я такий девайс робив - всі 100% Хтось знає, що ще треба сюди доробити і як воно працює?
тeхнічно цікаво - це одне, але негарно дурити інших в нас це явище (років 15 тому) ліквідували так: РЕС за свій рахунок встановив нові лічильники на фасадах будинків... все видно - кабель зі стовпа - до лічильника... і контролери в хату не заходять, і вкрасти ел.енергію стало неможливо... з водою складніше... на вулиці яму з лічильником вирити не так просто... і магістральні водопроводи добряче протікають але більша частина населення вже на лічильниках води... (щоправда, це не гарантує ні якості, ні ціни)
а що мене дуже дратувало - так це напруга 270 вольт у побутовій мережі... кіловати то вони рахують... але така "якість" товару сумно закінчується для електроприладів...
Так то ж було в 90-х роках) Тоді зарплату не давали, а якщо видавали - то пральним порошком "Лотос" і всякими цяцьками) От і дурили одні одних - держава людей, а люди державу. У нас тоді це явище ліквідували ще скоріше і простіше - ввечері кілька контролерів ставали на перехрестях вулиць, а один виключав на трансформаторі ноль. У кого світло дальше світилося - той значить крав). Відразу на список, а зранку перевірка до хати. Ну а потім РЕМ також встановив нові лічильники на фасадах будинків. Але це на девайс не впливає - він все одно буде працювати. Але при бажанні вираховують злодіїв швидко З водою у нас простіше - у кожного своя криниця.
їду вранці велосипедом, нікого не чіпаю... аж раптом - стоїть в когось на вулиці газон-самоскид з глиною... і хлопці ще накидають... може погріб будують, чи шо питаю: - ви глину викидати будете? - та да... оце думаємо, куди її вивезти... - везіть мені... тут на сусідній вулиці біля двору висипете........ привіз... підняв кузов... висипалася половина, бо мокра, утрамбована довелося лізти з лопатою, скидати... але загалом чудово вийшло дві сотні дав за вантажівку глини... в мене є на дачі глина у необмеженій кількості... але погрузка, доставка... мабуть до тисячі на будівництво піде... камні, глина... дешево і сердито
Висновок: вам кожного ранку треба їздити велосипедом, нікого не чіпати - і буде вам завжди чудово) /я також кожного ранку їжджу роверком, нікого не чіпаю... І мені також файно)/
фраза "англійський потрібен, щоб не загубитися в аеропорту, фізика потрібна, щоб не загубитися у житті"
коротко суть події: "Іванко перевів Маринку по дубовій дощечці через струмок" ... крапка. --------------------------------- а з подробицями отак: View: https://www.youtube.com/watch?v=uDcLLZ399pA