Я вас розумію... Сам інколи такий) От тому від самого початку не треба нехтувати рулеткою, кутником, п"ьоном, васервагою і шнуром, а надіятися "на око". І буде все перфекто; Головне - фундамент /дальше буде все норм/. Тут пригодиться теорема Піфагора, "діагональ" і 6Х8 @mypucm, а от як забудовник не довго думаючи скажіть - скільки буде шість на вісім?
ви знущаєтеся? я можу тризначні числа в умі перемножити, за кілька хвилин правда... інтернет підкидує все нові і нові ідеї... щоб їх осмислити, треба час... виявляється, будувати можна з усього, навіть з гівна і паличок питання, ще й в тому, а чого людина хоче, бо різні проекти не завжди сумісні... а ресурси завжди обмежені
@mypucm, ви вже чисто як Ланктоша - він ніколи не скаже прямо) Я не питаю за форму, я прошу сказати: @mypucm, а от як забудовник не довго думаючи скажіть - скільки буде шість на вісім? ;
Можна зробити висновок - ви в дитинстві ніколи не крутилися на будові біля "польських" майстрів зі всім добра. побіг я...
Ви хотіть скільки завгодно, аби не влізли сам-на-сам в небезпечне діло. Треба будувати не одному, а з бригадою будівельників, які мають неабиякий досвід. Та я не сумніваюсь, що це тільки балачки про валуни. Треба в горах жити.
Сьогодні цяпнув ще двох когутів. Залишилося три, тепер в курятнику кілька днів буде проходити півфінал) Хоча у мене і є симпатія до одного з них, але залишиться найкращий. Всьо по чесному
їм же мабуть платити треба... я й сам потроху збудую... в мене інтернет є, там відповіді на питання...
Якщо ви на підсвідомості не знаєте, скільки буде шість на вісім, то будувати самому складно. Але можна, бо інтернет є, там відповіді на питання.
колись ночував у селі у родичів... літо... десь 4 ранку... усе двері відкриті... спека... гості ще сплять... і тут кілька півнів одразу: КУ-КУ-РІ-КУУУУ !!!!!! хазяїна вони ще мабуть раніше дістали... а це було останньої краплею... узяв рушницю - бах, бах... і можна ще трохи поспати, а на обід борщ... )
добре вам... з козами так не виходить між собою б'ються постійно, з'ясовують, хто головніша і ніяк це не лікується, природний інстинкт такий... можна обезрожити для безпеки, але шкода