@mypucm, це просто цитата) Без тих цифр вона виглядає цілком притомною і філософською, хіба нє /цифри я спецом поставив, ще й автора потім дописав )/
до речі... таке відчуття, що зір став потроху відновлюватися... трохи посадив було взимку... інтернетом... почав з цим боротися, менше годин дивитися в екран, більше рухатися... наче допомагає...
Нє. Між іншим, ми в вами всякі розмови розмовляли в неділю і понеділок, а в неділю якраз гарний уривок читали /навіть два/ Тому я й хотів, щоб ви послухали. Але нє то нє
Чув таке... Може і хвороби, може і стрес... Але ж я не писав, що треба жити і не спілкуватися, а жити у злагоді з іншими людьми.... Хоча може , незабаром, прийдеться і жити подалі від антихриста. Та то не надовго)
Такі так, для всього тре мати місце. зі А нам вчора діти привезли саджанець персика. Із самого Львова! /в смислі - не у Львові куплений, а він там народився і ріс на обійсцю / Маю ще резервне місце в саду, кілька років тримав про всяк випадок Сьогодні з внуками будемо садити.
Ну шо, @mypucm, якщо все складеться, то в суботу знову пливемо. Цього разу 5 км. Наші вже там ) Oceanman Cyprus 2021
на ютубі балдію від роликів на тему "суха кладка бутового каміння" View: https://www.youtube.com/watch?v=uZEe9NkbhwE