Деруться на смерть за землю, а майже всі овочі-фрукти ввозимо, бо це дешевше-додивіться до кінця. View: https://www.youtube.com/watch?time_continue=318&v=s6Cq3kw53AU&feature=emb_logo
та... скільки завгодно... це досить відомий фахівець по боротьбі з прокрастинацією (відкладанню справ на потім...), канал: Maxim Dorofeev (можна вибрати на свій смак, що зрозуміліше...) фрагмент нової книжки у pdf Путь джедая. Поиск собственной методики продуктивности
коли бачу такі високотехнологічні речі... в мене змішані відчуття... з одного боку - класно... висока врожайність, і навіть якщо дати всі мікроелементи, і смачна буде... продукція з іншого боку - де тут різноманітність, самозайнятість, садок вишневий коло хати
Н-да, такий підхід вражає... Я в котрійсь темі вже розповідав, як на початку цього літа, дивлячись на маленьких каченят, внук мені заявив: - Дідо, у мене до вас є прохання. Навіть не прохання, а вимога. Пообіцяйте мені, що тих качок ви не будете різати!
може дати йому ніж - хай ріже сам... якщо не захоче самостійно вбивати, обробляти дичину - які в нього є підстави їсти м'ясо? (те ж саме можна спитати у всіх... )
Йому шість років. Це не дичина, а свійська птиця. /На рахунок дичини у мене також є свої погляди, за котрі мене перманентно банять в мисливських групах. Через них я втратив дуже гарний акаунт, який беріг для кацапів або поляків / Щоб він з"їв шматочок м"яса я вигадую байку про якийсь завод-інкубатор.
як усе складно ось м'ясо, ось воно звідки походить... так, доводиться вбивати тварину чи птицю... тобі не подобається? ну, можна бути веганом... як слони, чи наші далекі родичі мавпи або можеш продовжувати їсти м'ясо, коли виростеш, доведеться самостійно різати качок, колоти кабанчиків... вони трохи верещать від страху, але ж ми ж не можемо без м'яса... тільки в ньому білок
Дуже складно. Я вже казав - йому не було і трьох років, а він так між іншим мене запитав: - Дідо, а що таке інтеграція? Ви своїм так це все і пояснюєте?
А діти питали? /бо мої ще дошкільнятами питали про все на світі - від принципу роботи шлюзової камери до того, як люди навчилися пекти хліб /