Я дуже підозрюю, що хтось нормальні бабки піднімає на цій невизначенності. Наша тьотя- терапевт помолодшала на добрий десяток год. Вона направляє на КТ, з КТ направляють їй гроші. Це при тому, що КТ д-у-уже небезпечна процедура, в сотні раз гірша за рентген. Мені вона теж рекомендувала, коли я бухикала, бо "рентген нічого не бачить". Я відмовилась. Завжди "бачив", а тепер не бачить) Мадам Кюрі перевертається в гробу) Народ у нас здібний - пристосується завжди. У нас викорінити корупцію неможливо. Та і як тут підкопатися?
Вчора в реалі почув палку промову молодої жіночки 30+ що це масони придумали вакцинування від ковіду для того, щоб стежити і керувати людьми. Бо у вакцині є чіп, і цей чіп запливає в мозок і там витворяє всякі пакості. І що всі вакциновані все одно помруть Капєц, на дворі 2021 рік!
Нє, у нас такі меми не популярні ))) Бо як не крути, але галичани на всяких москалів, ляхів і жидів ніколи і не надіялися. Але декотрі чомусь час від часу поливають кусочок городу машинним маслом;
дзвонив знайомий, гукав на завтра на важку нецікаву роботу (зерно вантажити, дихати пилюкою) я погоджувався на 100 грн. за годину... він запропонував 50 ... не домовилися думаю, що це було, дорослішаю, чи шо?
та нема настрою зараз слухати шось вумне раз не хочу слухати проповідь - значить на те воля божа... логічно?
Ну, як не хочете то й не слухайте. А чи на це воля Божа - вам видніше) зі та й взагалі-то я вам пропонував послухати не проповідь священника, а читання Євангелія )
що скажете про таку історію: наприкінці 70-х років минулого століття у Сибіру знайшли сім'ю Ликових... вони жили автономно у тайзі близько 40 років, зовсім не контактуючи з іншими людьми... це була знаменита історія, до них часто приїїжали дослідники... вивчали... але протягом кількох років Ликови раптом один за одним померли... до наших днів дожила лише одна жінка Ликови — Вікіпедія вчені схиляються до думки, що причиною смерті інших членів родини були завезені дослідниками хвороби... вони дуже довго жили автономно на природі, і імунітет виявився не готовим до цивілізації
яка різниця... в мене критичний розум... раптом знайду якісь протиріччя... вам буде неприємно -------------------------- пригадалося одне кіно... Директор школи скаржиться матері учня: - Ваш син робить неприпустимі речі! - ??? - Він шукає помилки в ТОРІ ! - Знайшов?
@Gyppsy, мені сестра з Києва прислала два прострадла на вайбер: одна -це молитви проти цього "заговору"-пандемії і проти вакцинування, друга "запрещьонне кіно про те, що вакцинування-це "прощай імунітет"". І все це сміття через вайбер чи ФБ тиражується, а між тим отця Онуфрія витягували в реанімації ні де-небудь, а в Феофанії, де усього досить і обладнання сучасне. А де будуть оті, що повірили цим "простирадлам" та сумлінно молилилась та не вакцинувались? Хоча, може так богу потрібно, щоб вимерли занадто довірливі?)) Сестрі наказала, щоб мені такого ніколи не слала - я не читаю. Через день прийшло на вайбер щось довге з Євангілієм - каже обов'язково прочитай, а потім зітреш)))це щось неймовірне...)Якась релігійна пошість пішла?
Вся в цьому світі стоїть на протиріччях. Говориться і пишеться одинаково, але кожний чує і розуміє в міру свого сприйняття. Так що не бійтеся, пробуйте "Кожний бо, хто просить, одержує; хто шукає, знаходить; хто стукає, тому відчиняють." Матвія 7:1-8 /Во, блін я чисто проповідник)))/
Я собі тим голову не забиваю. І всякі розсилки не читаю і не перепощую ) Але Євангеліє на відправі завжди уважно слухаю /хоча воно й повторюється з року в рік, майже напам"ять вивчив)/ Там тлущ.