ну ви ж не його конкретно мали на увазі... а образ... та я із задоволенням поступлюся посадою тому хто краще справиться а ті, хто просто гавкають, мені якось...
Є. І в соц.групах є. Потрібні зварювальники, токарі, логісти /не знаю, що це таке/. За штукатурів-мулярів і швей вже і не кажу.
дожилися... аварійне відключення... в місті немає світла (і відповідно, води)... але фейсбук чомусь у всіх працює, щоб критикувати владу
Ні. Підприємства і організації місцеві. Племінник моєї дружини закінчив універ, влаштувався тотим логістом у велику фірму, котра розташована в селі. Довольний як слон, зарплата під 30 тис. /це наразі, дальше буде більше/
Влада всім допомагає влаштуватися) Він влаштувався, бо хотів. І буде платити податки, бо так має бути і так буде)
для чого стільки чекати? запропонуйте мені зараз за місцем проживання 30 тис.грн. на місяць, і я подумаю про податки
завод по переробці томатів, збудований з нуля у 2016 році відходи - у землю... з іншого боку поля - відбраковка... гори зелених помідорів... там їх сотні тонн трактор вивозить із заводу, висипає на поле... приватні машини вже кілька тижнів там пасуться... забирають хто худобі, хто на продаж... все одно багато залишиться - мороз вдарить, усе піде на добрива...
будні... з приколів - сьогодні мене алабай трохи вкусив на роботі переносив мішок із зерном... тільки поклав його, як збоку відчиняються двері-решітка, вискакує собацюра... гав-гав.. і - цап за руку... зачепив трохи зубами, пошкрябав... я навіть злякатися не встиг... почав кричати на нього... куди ти jhgfhgfjfhhfhgfg, ану тікай звідси він якось... не дуже впевнено закрутився на місці... гав-гав... на секунду розгубився... тим часом я заховався за найближчими дверима... прибіг хазяїн, забрав собаку... забув його зачинити... отакий