Я взагалі хочу поджілитися із своєю знахідкою (Обозреватель: отзывы сотрудников о работодателе), завдяки пошуку роботи за параметрами, які сама обрала, нарешті можу працювати вдома і не мати ніяких проблем із довгими поїздками у погану погоду, чи неприязний колектив. Усім раджу.
а я коли відчуваю, що сідає зір... випихаю себе на фізичну роботу на свіжому повітрі - на дачу... або от нещодавно ягоди їздив збирати у Київській області
бувають же люди, захоплені своєю справою... На фермі в США знайшли величезну кількість рідкісних автомобілів, прихованих від сторонніх очей Незвичайну і досить цікаву знахідку вдалося виявити на одній з покинутих ферм в Техасі, США. Відомо, що раніше тут жив і працював чоловік, який любив автомобілі. Він був автомеханіком і колекціонером. На фермі в США знайшли величезну кількість рідкісних автомобілів, прихованих від сторонніх очей
Досі я думав, що це фотошоп Виявляється, що такі да, це реал ))) Андреа Іванова має найбільші губи у світі @mypucm, як вам такий тюнінг? )
Запахла осінь в’ялим тютюном, Та яблуками, та тонким туманом, — І свіжі айстри над піском рум’яним Зорюють за одчиненим вікном. У травах коник, як зелений гном, На скрипку грає. І пощо ж весна нам, Коли ми тихі та дозрілі станем І вкриє мудрість голову сріблом? Бери сакви, і рідний дім покинь, І пий холодну, мовчазну глибінь На взліссях, де медово спіють дині! Учися чистоти і простоти І, стоптуючи килим золотий, Забудь про вежі темної гордині Максим Рильський