тепер ложка дьогтю... зара 10.30 ранку, 100+ людей сидимо на базі, чекаємо поки висохне роса...кажуть мокру ягоду не можна збирати... і так щодня... ще нічого сьогодні не робили! вже хочеться додому... 300-400 грн. я й дома зароблю мабуть...
@mypucm, файно вам - 10.30 ранку, а ви сидите на базі, чекаєте поки висохне роса... А тут не знаєш, за що хапатися в першу чергу: кури, пес, бульба, ябка, грушки, помідори, кукурудза... І, найголовніше, - тютюн. Тре ламати, сортувати, насиляти кожний листочок на дріт, вішати сушити...
та вже... виходжу із зони комфорту... вчора ввечері сказав бригадиру, що хочу додому... оце чекаю розрахунку, далі на Київ, сподіваюся завтра буду вдома... занурюся у звичні турботи... землянку тре добудувати до зими... їжі запасти... і т.д. якби тут виходило хоча б гривень 700 на день, я б ще подумав... а так - не бачу смислу... низьку зарплату я й вдома знайду
спочатку тре розуміти мету... і критерії її досягнення.... які можна точно виміряти... далі треба знайти найслабші місця... від яких залежить усе... і саме туди витрачати обмежені ресурси... далі все спочатку... уточнити мету.. і т.д.
Мета має бути визначена і зрозуміла вже давно, ще в дитинстві Найслабше місце знайдено вже давно, ще в дитинстві - це лінь Ресурси не можуть бути обмеженими, їх повинно хватати на досягнення мети Для чого починати далі все спочатку? Можна ж просто продовжувати вже розпочате, шо хіба нє?
@mypucm, я як чую за вашу землянку, то чомусь згадується роддом в нашому райцентрі - його будують з кінця 80-х минулого століття і ніяк не хочуть закінчити
Можна побудувати і з цегли, шлакоблоку, піноблоку, сендвічпанелей... Хата то є хата, а не якась, перепрошую, землянка
хата - це в першу чергу, відчуття... а вони різні у пропитаних креазотом шпалах, піноблоках хз з чого... і у ГЛИНІ...
вже вдома... треба розгрібати справи... взяли 300 кг помідорів по 5 грн. з доставкою... половина рожеві... треба робити сік поїду зараз гляну на будівництво... як там без мене два тижні... кажуть пожежа сухостою була
зробив собі подарунок - купив у Києві планшет за 500 грн. ... тепер бавлюся... щоб не купляти за 3000... (смисл - щоб менше ганяти ноутбука для читання, серфінгу і т.п.) цілий, все працює... не літає, але терпимо для простих завдань... Amazon Kindle Fire екран 8,9", 1920х1080 пам'ять 1/64 Gb 4G LTE ... ще не включав... Андроїд 7 (або Lineage 14.1) що підкупило - дешевий, все працює і... все розблоковано... можна максимально налаштовувати все для себе... вже встиг поламати операційну систему, що була - Lineage 14.1 півдня поколупався... таки вдалося поставити Андроїд 7 та свої улюблені додатки ----------------- вже хочу такого ж слухняного планшета, але потужнішого відмовте, бо це ніякої роботи не буде...
слава богу, нічого не вигоріло... як закатаю помідори, буду далі будувати... фото можливе, але кому тут це цікаво