я ні разу не бачив окопника, то фотка для ілюстрації ідеї...принципу, як розашувати посадки на ділянці... мозаічність і ярусність... в центрі - найвище дерево, і т.д. ... просто в нас горіхи розповсюджені, ще різні варіанти бувають, треба підбирати до свого клімату, до умов ділянки і... цілей мета цих заморочок, як я розумію, - зменшити трудозатрати в майбутньому... але спочатку потребує планування... ну а чим ще зимою зайнятися Гильдии лесосада
ну... як зелені чоловічки захопили кримський парламент... якось стало ще тривожніше на душі... (від мене це значно ближче, чим від Львова) звідки ті невідомі, які з автоматами і важкою технікою захопили парламент? мабуть же вони не з Японії чи Бразилії приїхали... я спитав на тому форумі (підмосковні та самарські дачники там же в основному) - А ШО ЗА ФІГНЯ ВЛАСНЕ ВІДБУВАЄТЬСЯ? мене ну не те щоб послали, але в них була ейфорія - вони не поважали нашого державного кордону, раділи діям своїх військових... які тіснили "бандерівців"... причому тоді, у 14 році було неясно, де росія зупиниться... мені не сподобалася ідея одного разу прокинутися "в русском мире", я вирішив більше приділити часу власним справам, а щось доводити росіянам на їх території - лінь... хай там у себе вдома живуть як хочуть, мені нецікаво
надибав... на фейсбуці (!) сторінки... вдумайтеся... районного відділу поліції, військового комісаріату... а також групу .. отдєльная аеромобільная брігада... майже 7 тисяч учасників... те відчуття, коли чогось не розумієш у житті
А що Вас напружує? Влада ж оголосила тоту діджелізацію /чи як її там.../ Он, є навіть в ФБ групи садків, а Ви про якісь райвідділи кажете)))
є різниця між сайтом Кабміну у домені .gov.ua і іноземною компанією, яке відношення мають чиновники, військові, що беруть гроші з нашого бюджету... до приватної іноземної компанії фейсбук??? ще раз - вони БЮДЖЕТНИКИ... хіба платники податків хочуть фінансувати чийсь робочий час у фейсбуці?
А-а-а, Ви про це! То є побічний ефект розвитку суспільства і бізнесу. Просто Цукерберг зайняв вільну нішу і товче касу. А домен .gov.ua також є складовою іноземної компанії )))
здається, надибав цікавий канал.... аж два спочатку музичний кліп гурту "Фолкнери" Folknery далі виявилося, що вони ще й подорожують на велосипедах... Двоколісні хроніки / Two-wheeled Chronicles
Якась фігня... Каже "утро доброє" і починає щось мудрувати... Та з такою мордою в першу чергу тре похмелитися )))
... 541...542...543... https://lh3.googleusercontent.com/7...58P0=s640-c-fcrop64=1,00000000ffffffff-nd-rwa