@mypucm, всякі ф"ьоли вам в голові - місцевість, ліси, кущі, дерева... Ви шо, ботанік, чи шо? Головне - панєнки і пані! Як вам львівські панєнки і пані???
Блін, в хлопа ціла ніч вільна, а він дощу боїться ще й такі питання задає... Вмерти і не жити... зі View: https://youtu.be/v-kmX6Z6lIk
нема настрою... подзвонили... брат двоюрідний загинув у аварії ... 39 років... таке життя На трассе Н-11 возле Николаева лоб в лоб столкнулись две легковушки – есть погибший
виїзжаю зі Львова... зв'язок поступово зникає... саме грузиться сторінка з олх... гальмує... вискакує напис: "ой! щось не те..."
зранку було... 7.30. Львів. столиця Західної України. Залізничний вокзал.... Майже добу їхати... шукаю 2 пляшки кефіру, або ряжанки, або йогурт влаштує... Навколо купа вивісок, багато закладів вже працюють... Люди за столиками мабуть п'ють вранішню каву... із пляцками... Де кефір? Де ларьок з молочними продуктами? Блукаю навколо вокзалу... "Саквояж".... швидка їжа.. смішно ) о, нарешті... магазин продукти... "Бистренько"... і тут облом... Закрито... відкривають о восьмій... навколо вокзалу складна дорожна інфраструктура... поспішає жіночка... прямо їй на голову швидко опускається шлагбаум... поки я підбираю слова, щоб її попередити... шлагбаум раптом ввічливо зупиняється, і вона проходить... культурне місто, що тут сказати...
знайшов Привокзальний ринок... на підході натовп зацікавлено оточив легкову автівку... з багажнику дядька продає польські "ковбаси-балабаси"... як каже знайомий заробітчанин, хз шо там за дефіцитні м'ясні вироби треба везти через кордон, я в цьому не розбираюся Ринок вже працює повним ходом... ціни приблизно, як і в нас... Після деяких зусиль десь у кутку знаходжу кефір... Ну слава богу... вже почав думати, може його перестали виробляти, чи львів'яни таке не вживають... (ну а шо, колись повезли смачне вино у Латвію... в пластикових каністрах... а в них нема традиції... вони горілку чи коньяк п'ють...)
- ось погляньте які шкіряні курточки! міряйте! - та нє... не хочу - так ви ще не знаєте почому - та я не хочу купляти куртку... (чорну шкіряну тим більше)
@mypucm, ви нам тут голови не морочте жіночкою з ввічливим шлагбаумом, кефіром і тими шкіряними польськими "ковбасами-балабасами"... Ви давайте розказуйте нам детально і похвилинно про те, як провели ві Львові ніч - куди ходили, кого/що шукали, кого/що знайшли, які ціни в порівнянні з вашими, чи сподобалося? зі а той ваш казьонний кефір - атстой. Мені он Іра з Більче / @VasMT знає, де це є / через день-два привозить півторачку свіженької домашньої сирватки. Рекомендую )
похвилинно... усю ніч проспав у хостелі "Оскар"... Залізнична,7 , біля вокзалу... на мій невибагливий смак - комфортно, чисто, затишно... може тому що людей було мало, не знаю... 220 грн. за добу... а нє, збрехав, ще кіно у ютубі подивився
Людоньки, ви таке виділи - хлоп добу їхав в душному вагоні до Львова, щоб за ніч стратитися на 220 грн. і випити пару флєшок кефіру ??? Нє, ну хіба це не пі-пі-пі... ? Я далі ліпше промовчу, бо @MARTINI галицькі матюки також знає, і забанить мене вже на віки вічні... А мені ще гудмана тре дочекатися...
добрі люди дали повербанк... все-таки цивілізація - це приємно... можна згаяти час у дорозі... не те що раніше... на третій полиці...