Скільки часу вони зустрічаються я не знаю. Та й для чого воно мені знати - з ким і скільки зустрічався син) А вперше Надя в якості дівчини сина приїхала до нас в гості весною минулого року. І мені з перших хвилин спілкування відразу стало ясно - файна зі зрештою, на весіллі ведучий розказав історію їхнього знайомства. Як надибаю десь відео - притягну сюди ;
Видно-видно, що світла душа, і синочок ваш дуже приємна молода людина. Приємно дивитись на пару. Дай, Боже, щоб кохання їх супроводжувало все життя, бо в житті - як на довгій ниві - все буває. І тільки велике кохання береже пару.
Харків як раз зелений. І навіть величезний спальний район такий, як Олексійовка, має ліс, а в центрі великі парки, і біля нашого дома і каштани, і бузок, і черемуха, і клумби з камінням ("альпійські горки"), і фруктові деревця, і люди продовжують саджати деревця у дворі. І ми саджаємо.. Коли ми переїхали сюди, у нас навпроти, через дорогу, рано вранці співали солов'ї. Уявляєте? Там був ярок, по якому стікала вода з відомого всьому Харкову джерела мінеральної води, і, звісно, по краю його багато зелені. Потім побудували елітний ресторанний комплекс, елітну школу, елітну нерухомість, і будівлі з офісами, біля них стоянки - солов'їв не стало. Але зелень тут усюди. Нижче нас велика автомобільна магістраль міста, це погано, але наш дім на горі і весь в зелені.
Гугль може показати, який пречудовий парк ім. Шевченка в центрі Харкова. В ньому є 300річні дуби, канал, фонтани, клумби як витвір мистецтва. От подивіться.
оце тільки прийшов нещодавно тюки соломи-просянки збирали з поля у вантажівки... вчотирьох плюс водій... зібрали сьогодні 7 машин по 110 тюків... приблизно з 5 гектарів... тюки десь по 12-15 кг, солома з проса, ціна 35 грн за тюк заробив 500 грн. - з 8.30 до 21.30 як зарядка нормально, але якщо не дуже часто вітер, солома, пилюка... летять на голову,в очі... не дуже цікава робота завтра ще день, дозбираємо поле... наступного тижня на інше поле... поїду мабуть, живі гроші все-таки... нічого цікавішого не придумується поки ---------------------------- під вечір такий прикол був... цілий натовп лелек прилітав на поле... штук 20 приземлилися неподалік трактора... вони добре знають, що це таке але цього разу вийшов облом... трактор тюкував солому, а не дискував... мишей сьогодні не було походили десь годину по полю, постояли, порадилися, та й полетіли собі додому... цікаво так... і не бояться... метрів за 20 можна було підійти... але фоткати не було чим, якось так:
Хтось казав, що моїх фоток на весілю мало. Я був всюди, чесно-чесно. Просто мій телефон тільки говорить і слухає) зі та й профі ще шось там монтують довго
прикольно... їду у Львів... у Жмеринці зупинка 24 хвилини, у Хмельницькому та Тернополі - по 2 хвилини
привіт, Львів поки їхав, розглядав у вікно Західну Україну... був тут років 25 тому у порівнянні з півднем... місцевість дуже нерівна... набагато більше дерев, більше видів, і вони вищі... трапляються фрагменти дрімучих лісів... прикольно, такого в нас нема, на жаль ніяких екскурсій, вранці додому