я б не сказав, шо каторга... пилюки в даному випадку нема, тіко навантаження на м'язи... кидай собі потихеньку... і зарплата виходить більше 2 тисяч на день це лише питання фізичної підготовки, тут нема шкідливих умов праці... ну спека хіба що
У тренажерних залах качки платять гроші, щоб залізо потягати. А тут качайся в своє задоволення, та ще й за це платять )
не спиться... дивлюся серіал на ютубі... "Карпатський рейнджер"... з цікавості вивчав вакансії... наприклад, у Польщі, завод БМВ приймає токарів... від 20 злотих за годину... а я пару рокіа працював у цеху сам за станком, правда давно... можна кілька місяців попрацювати, хату купити... а можна й більше попрацювати, цікаво ж ) з іншого боку - не хочеться нікуди їхати... патріотизм мучає
Так це ж не назавжди. Рік поробили - і додому) Козенят здати сусідам. Хай доглядають за какашки, пух і можливе молоко )
Зато у нас на більшість товарів ціни вищі. Це для того, щоб працювала світова економіка і торгівля )))
Во, а ви не знаєте куди своїх козенят діти Відвезіть до Києва, а самі бігом в Польщу) І козенята будуть патріотичними, і ви на хату наточите;
наприклад, у 90 роки у людей раптом масово з'явилася лупа.... і проктер енд гембл енергійно з цим бореться... мабуть досі...
Ясно Капіталізм) Це ж якась там заповідь ринку - попит породжує пропозицію /чи може навпаки?але то одне і те ж саме яйце / Просто не всі люди знають, чого вони хочуть, і треба їх підштовхнути ) А лупа таки переможена. Я так і досі користуюся хелдер шолдерс)
Сегодня по телевизору показали View: https://www.youtube.com/watch?v=F4ZGl4j8vJc Я через этот мост каждое утро на работу хожу.