у 2009 році збудував і півроку прожив... до середини грудня... площа - 4х10 м... можна було зимувати, пічка була... з горизонтальним димарем під лежанкою... але скучно стало... інтернету тоді такого не було, як зараз... ноутбуку не було... залишив я землянку з наміром весною продовжувати... але якісь лихі люди її зруйнували... покрали багато... там дах дерев'яний був, з нових балок, дошок, накритий рубероїдом, два десятки шпал... ну я заяву в міліцію написав... спочатку прийняли, потім вмовили забрати... думав, як бути далі... кепсько було на душі... багато праці пропало, і неясно було, який смисл вкладатися... вирішив зробити ще краще... а для цього було треба чомусь навчитися, назбирати грошей, і т.д. бавлюся... )
Робити треба те, що хочеться. Але в першу чергу не можна забувати про сенс життя людини, нє? View: https://youtu.be/j8Pm14T649c
Пливе доросла риба, назустріч дві маленькі рибки... - Привіт, дівчата! Як водичка? Рибки переглянулися між собою... - Що таке водичка?
це вже не заходить, в мене більш сучасні ритми в голові ) нащот філософії... як буде час, послухаю цього діда... https://m.youtube.com/c/TheVenusProjectUA/videos
сьогодні байдикуватиму цілий день... треба відновитися після вчорашнього... розвантажували машини з ячменем на складі... пц... десь мабуть тонн 35-40 натрамбували втрьох... машина наче сама висипає, але не все, бо треба кучу зерна повище наскладати... наче й погрузчик був, але лопатами добряче довелося помахати... спека, духота, пилюка, респіратор ( з 8 до 21 заробив 400 гривень, ще на сьогодні гукали, та я відмовився... дихати пилюкою - не дуже цікаво... вночі кілька разів прокидався - не міг розплющити очі! ... закисли... я й не пригадую такого зі мною... мабуть за день набилося пилюки, організм реагує... сльзами вимивається... вранці очі червоні... такі прямо жовтуваті мішки під очима... вже наче проходить... ---------------- літній ранок... 5 година... двері всі відчинені.... тиша... сплю я ще після вчорашнього, ну а шо робити... І тут - бу-бух! Якась зараза гупає рогами в металеві двері сараю... який тут вже сон (
здається, вартість загрузки - 200 грн. за тонну... фура 20 тонн - 4000 грн. на всіх хлопців... за день начебто 2-3 фури грузять...
гхм..каторга..200грн за тону? Та що таке 200грн? Якби я тону отак наверх погрузила, то можна було б здавати в санаторій...Міцні хлопці, залізні можна сказати... Але як глаза запорошить, на аптеку робити прийдеться. Закапувати і закапувати, а воно хоч би що.