@Gyppsy пішли ви сьогодні вранці на город, і раптом назбирали 3 кг печериць (шампіньонів) і шо з ними б зробили?
Розділив би на три частини. Частину відніс би свасі, частину - шваґровій дружині, ну і частину залишив би дома. І сьогодні б всі снідали пирогом з мастеґою зі свіжих печериць
на дачі надибав... на площі півсотки... найбільше тішить - раз гриби самі вилазять, значить там живе грибниця... перебрав, половину викинув на город, старі мабуть решту помив, і в холодильник... трохи підсмажив із зеленою цибулею... наче смачні
Хрєнь якась... Може мені тому так видалося, бо той Политолог Борис Прокудин нав"язує СВОЄ бачення і розуміння Толстого. Благодійність, як і пожертва та офіра, є потребою кожної людини. Тільки от проявляти її треба за дотримання певних вимог і правил. І в міру.
1. я й не бачив, що він політолог... у ролику ніякої політики немає 2. звісно, своє бачення, чиє ж ще 3. про благодійність вони з Толстим правильно ставлять питання... спочатку в суспільстві створюється велика нерівність у доходах... а потім усякі меценати в пошані... а де вони кошти взяли цікаво... 4. про жебраків теж правильно... більша сума грошей не всім на користь...
Та я і ж кажу зі А взагалі-то тема файна, можна пофілософствувати ) Але потім,бо зараз йду висаджувати розсаду тютюну, бо зимою буду смоктати порожню файку