1. Не має значення, де абонент 2. Хвилини не мають значення 3. Інтернет може бути підключеним через вай-фай(роутер) чи через оператора. Звідси дивіться як ваш трафік враховується. У нас на дачі, наприклад, безлімітка, Інтертелеком, так що трафік не має значення. Платимо 300грн. Але трафік вайбера - він малий, якщо ви спілкуєтесь без відеозв'язку. Не переймайтеся тим трафіком.
Дивились аж до 2-ої години ночі. Українську групу експертне жюри дещо напарило - найбільша різниця на Євробаченні між тим, що дали вони і тим, що дали глядачі. Наші по глядацьким баллам на другому місті! А як жюрі дало, то на 9-му, після Раші) Італ'янці про це кажуть, навіть кажуть, що приїжджайте наступного року - будемо вас дуже пригощати. Наші далі Італії 12, вони там теж, і Литва. Дивно, що слов'янські експерти дали нулі україномовній групі: Польша, Молдова, Румунія, Чехія, Словакія, Словєнія, Македонія, ще інші. Ну Раша то ясно. Наші експерти їм теж не дали..))) До речі, Росія погано виступила, якась таджичка щось незрозуміле співала, голосу нема, вийшла в кокошнику і костюмі "баба на чайнику"...дивно, що вони у фінал попали. Про нашу композицію ще до Євробачення музичні експерти казали, що мінімум 5 місто. Я, правда, не розуміюся на таких композиціях)) Мені просто сподобалось, що співали на українській мові. А то молдаванка на поганій англійській співала - це точно гірше. Але Філіп Кіркоров в групі підтримки сидів)) Багато отих трансгендерів, я навіть їх слухати не хочу. Намазані очі, жіночі вісюльки в вухах, плечей нема, ніжки тоненькі, брючки коротенькі. Йой)) Не голосують люди за чорних та товстих. Одна з Мальти такий голосище, так надзвичайно співала, на личко симпатична, але багато зайвих кг, ноги "кльошиком", як завжди у товстих.... Треба худнути, а потім на такі конкурси, де оцінюють все, і зовнішні дані теж, бо голосують молоді.
я фінал не дивився... занадто багато емоцій... настрій був не той, спати більше хотів... вранці результати глянув... п'яте місце - нормально, вони заслужилм згоден ,багато дивних людей, противно )
А я якось не цікавився Євробаченням. А "Шум" /вірніше, трошки з кліпу / почув аж сьогодні, щоб бути в курсі. Мені не сподобалося, але це чисто моє сприйняття, я ніколи не захоплювався подібним виконанням. Але за наших виконавців Go-A радий. Якщо за них голосують, значить вони роблять все правильно.
В розмові так ніби між іншим прозвучала Куба) Я їм кажу - "та лежіть десь спокійно на пляжі, грійтеся". Вони сміються) В Намібії їхня група за 12 днів проїхала 3000 км. Ночівля практично вся в наметах.
в США такса (податок на землю) залежить від кількості дерев та кущів на території ділянки. Також на це впливають такі чинники, як парк, ліс чи озеро поряд. Такі об’єкти нерухомості мають значно вищий податок на землю, який треба сплачувати щороку,
Маслюків вже набрали) Садова рядовка є - та що під вишнями. ЇЇ непогано відварити, посолити і з олією та давленим часником перемішати.