Ой, не дражніть мене. Так хочеться на дачу. Ніяк не вирвемось. Хоч я і розумію, що холодно, мабуть, грязюка, але хочеться того повітря..
@mypucm, це ти картинки раю нам постити став? А ми ще антихриста не бачили, скоро ж прийде, бо Комунарець обіцяв.
усім любителям нормального хліба (а не "соціальних сортів"...) просто чудова книжка С.Кириллов "Ржаной хлеб. Азбука пекаря" купити паперову можна від 1100 грн. в інтернет-магазинах... Книга Ржаной хлеб. Азбука пекаря Кириллов С., интернет магазин книги на Bookovka.ua або на літрес ру - значно дешевше, там є і легальний pdf... https://www.litres.ru/sergey-kirillov-27577491/rzhanoy-hleb-azbuka-pekarya-63975247/ або стукайте в лічку, скажу, де скачати...
свято 8 березня з'явилося як символ боротьби жінок за свої права і т.п. цікаво, ну шо, чи досягли вже жінки, чого хотіли, від часів клари цеткін?
в мене маленький страйк... гукали вчора на роботу... не захотів за 200 грн. в день дивлюся детективний серіал на ютубі, чекаю натхнення, щоб зібратися з думками, та почати працювати...
О, месье знает толк в отдыхе) 200грн может и не деньги. Но можуть позвати кого-то іншого поки ви з думками збираєтесь..
натхнення не прийшло але вранці погукали на роботу - ячмінь калібрувати на станку... десь тонн п'ять зробили сьогодні... класно так мішки потягав, зарядка ще й грошей заробив, оце відновлююся назавтра така ж програма а там сіяти... коли ж на дачу потраплю
крім серіалів... іноді хочеться підвищити свій культурний рівень та послухати на ютубі розумних людей... особливо приємно чути ідеальну українську мову від освічених дівчат View: https://www.youtube.com/watch?v=zYDTfbyAMSU але в мене проблеми зі сприйняттям змісту - або це насправді якась нікому не цікава дурня... - або є якісь дуже вузькоспеціалізовані теми, в які малограмотним дачникам краще не лізти...
Сьогодні бачив собаку зростом на 4х лапах як пів людини, не знаю що це за така кудрява порода, но він гуляв без намордника, боюся уявити що б було якби він розізлився. Але він гарний