Доброзичливі балачки про все і ні про що

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем NorthWind, 11 тра 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Полковник

Полковник миється в бані

В Москве на Ваганьковском кладбище тоже есть металлическая пальма.
    Чья могилка, знаете?

• Подобається Подобається x 2
  2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

шось мені здається шо рагульня прийшла з першими комуніцтами

• Подобається Подобається x 1
  3. Tarasyk

Tarasyk Well-Known Member

Просвітіть будь-ласка, цікаво

4. Полковник

Полковник миється в бані

Нет.
    Это Вам кажется так.
    При коммунистах Львов на выходные не вымирал.

5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

так і не вимирає досі

6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Думаєте, та ж символіка? :)

7. Полковник

Полковник миється в бані

На первом участке Ваганьковского кладбища есть удивительный памятник — безголовая женская фигура из белого мрамора под черными пальмами. Пьедестал памятника покрыт надписями вроде: «Соня, научи жить», «Солнцевская братва тебя не забудет», «Мать, дай счастья жигану». Могильная плита заказана на деньги одесских, неаполитанских, лондонских, питерских и прочих мошенников, и покоится под ней, по легенде, незабвенная Сонька Золотая Ручка (в миру Софья Блювштейн) — некогда известная воровка, а ныне местная святая преступного мира. Еще бы! Ведь Сонька не только могла спрятать бриллианты в складках платья или под длиннющими ногтями, но была еще и «благородной» воровкой: вернула 5000 рублей обворованной ею же вдове, у которой были две дочки, актеру Малого театра в порыве чувств послала на сцену золотые часы, снятые в зале с соседа, а спящего молодого человека, возле которого лежал револьвер и письмо к матери о растрате 300 рублей, спасла от самоубийства, подложив ему под руку 500-рублевую ассигнацию.

Памятник же пострадал несколько лет назад, когда лихие парни с Урала, напившись, полезли с ним целоваться и случайно оторвали у изваяния голову. Впрочем, кощунством это тоже назвать нельзя — ведь могила, по словам экскурсоводов, была сооружена ради потехи. На самом деле она пуста. По легенде, где-то неподалеку находится и могила вора в законе, главаря банды «Черная кошка», чья история легла в основу фильма Станислава Говорухина «Место встречи изменить нельзя». После выхода фильма на их могилах стала чаще собираться «братва», отдавая дань своим знаменитым предшественникам.

• Подобається Подобається x 9
  8. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Да, и говорит о вкусе наших местных начальников

9. Tarasyk

Tarasyk Well-Known Member

10. luhi

luhi Well-Known Member

Банановую республику не напоминает, но и к символу Донецка мало относится.

11. Nevermind

Nevermind Просто персона

Luhi, что обозначает никнейм Luhi?

12. luhi

luhi Well-Known Member

Этому никнейму уже 10 лет придумала мне его моя преподовательница означает полевой цветок (при переводе с татарского на английский) вот и взяли сокращение.

• Подобається Подобається x 3
  13. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

На центральной аллее Богословского кладбища среди могил криминальных авторитетов есть могила Виктора Цоя. Летом и зимой там тихо "дежурят" худенькие, тощенькие мальчики и девочки. Ночью и днем. Горит костер в глубокой, годами прогорелой ямке. Они не вступают в разговоры с чужими, так, полуфразы. Иногда плачут. Они хорошие. Добрые. Пусть идола, но любят. Пусть. Для чего написал?...

• Подобається Подобається x 7
  14. Fon

Fon whom how

про ігроманію. анія це знається так нарікають майже хворобу.
    отже, присів я на снайпер еліт. принцип. закинули американського джека в берлін у весні 1945-го року. і має він місію - тихенько знешкоджуючи німаків і нквд понаходити лдей опору, вивести їх з розгромленого берліну і вспіти на літачог юса-еірлайнс додому на домашню гру янкіс. смисл - не лізти на рожен як у всіх відомих стрілялках про війну, а находити шпарини, думати і лежати-лежати-лежати.
    не пройшло і 2 місяців гри на різних режимах, з різними варіантами місій як помітив за собою ефект ігроманії. коли їдеш, ідеш чи просто стоїш на зупинці, прискіпливим оком починаєш оглядати горища, вікна, кущики і любі шпари на предмет підлого снайпера що зараз розвалить тобі голову.
    перед захожом до підїзди палець підсвідомо тисне контрал зет з метою закинути пару гранат в фойє, бо нуйого в опу тих комісарів нквд ))
    саме неприємне - перед поворотом за ріг, підсвідомо приторможуєш і починаєш швидко оцінювати ситуацію, чи нема там гнізда з кулеметом чи просто зачуханого солдафона, шо походжає і стогне - ех, на родіну хачю.
    але звісно після завершення гри ефект ігроманії швидко проходить.
    тільки до початку нової. потім захоплення перекинулось на анріал турнамент 2004. там вапщє повна опа.. ви бачили фільм термінатор-1, той момент де засланець конор згадує цікаву подорож у майбутньому? один за рульом машини, інший з люку фігчить на всі сторони з кулемета, а по ним валять зі всіх сторін здоровезні літалки. оце і є анріал турнамент. купа фантастичної зброї, лазери ракети, бактеорологічна бульбашкова і з самонавідними боєголовками, плазма і фотонова. і в тебе дуууже мало часу шоб всіх убити і взірвати енергетичне ядро супротивника. а оскільки гра йде 6х6, то там просто армагедон. якщо тебе за 5 хвилин вбили меньше 20 раз, то ти просто десь заховався в печеру і молишся свому реакторному богу.
    ігроманія проста - заходиш в маршрутку, відразу хочеться заскокнути за руль і з матюками таранячи машини йти на приступ енергоядра, керуючи і стріляючи на всі боки одночасно. коли перебігаєш дорогу і бачиш капот машини що їде на тебе хочеться кинутись з боєголовкою під колеса щоб підірватись разом з трьома стрілками цього авто. шаленство гри сподвигає на немаленьку агресію. правда очі сильно змучуються і сусіди чуюуть нові незвичайні фразеологічні звороти, яких і матюками не назвеш - ах тиж жаба фотонова, на тобі плазми на груди!!! чи - пішитє пісьма, гєрої умірают стоя!!!
    звичайно і ця гра була замордована вкрайі через декотрий час набридла. наступна була культова стратегічка ЕЕ - імперія земля. з вдосконаленнями і рос перекладом. тут вже ігроманія ніяк не проявлялась, що викликало неабиякий подив. адже люба гра відбивається на людині. принаймі на мені. та зрештою я такий найшов ігроманію. оскільки у грі оптимальним для перемоги є повільне поступове завоювання нових участків землі, то для цього потрібне неабияке планування дій. спочатку десант, потім зачистка території від поселенців. потім важка артилерія що руйнує споруди. потім захист і експансія своєю цивілізацією. отже, на день по 3-4 рази відкривалась нарада у мозку. ранок: встати, відкрити ліву штору, вдягнути шорти, туалет, ванна, кухня-попитиі в ванну в душ. сніданок, зуби, прасування одягу. по дороза на зупинку: 2 грн, заднє сидіння, купитив магазині воду, робота, чай, випитати шо нового, робота. вечір: 2 грн, базар, сардельки, гірчиця, вечеря, і ВМРИИИИИИ ЩОБ Я ЖИВ, непривітна цивілізація маленьких червоних чоловічків!!!!!!!
    висновок робимо такий
    гра нас захоплює тим що цікава і послідовна. в цьому і смисл. але та гра цікавіша, котра жарстокіша, і граючи у неї я стаю агресивніший, не зважаю на реальні обставниі веду себе більше пихато. крім того, під час гри я нервуюсь, мій пульс пришвидшується, в той час як тіло залишається нерухомим. як наслідок невиправниа шкода здоровью. тобто граючи у комп ігри я поволі себе вбиваю. і моз україни мало б більш детально розглянути не тільки харчові добавки, а й захоплення компьютерними іграми.
    краще б у футбол грав чи волейбол. бувби здоровий як бик і стрункий як.. ну просто нежирний..

15. NorthWind

Так что-то печально стало... За окном льёт, вы собачитесь, на один российский форум влез, они о женском... Буду спать, что ли... Даже с котом не поговоришь, разлегся поперёк кровати, а выгнать жалко...

• Подобається Подобається x 6
  16. luhi

luhi Well-Known Member

так не выгоняй просто погладь его, ему это понравится

• Подобається Подобається x 1
  17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

• Подобається Подобається x 4
  18. NorthWind

Да ладно! С хорошими ( людьми на ТЫ даже приятнее...:give_rose:
    А царапки мне Вы (Ты) лечить будете (будешь?):haha:
    Ой-ой, песок еще не сыпется и девушка любимая Вам в подружках бы была...:)

19. luhi

luhi Well-Known Member

а у нас принято не заглядывать в профиль, ведь возраст понятие условное.:)

---------- Додано в 19:06 ---------- Попередній допис був написаний в 19:04 ----------

можно и на ты я не такая уж и старая.

Так нежно гладить надо и не против шерсти и только после того как кот поест

20. NorthWind

Да. Совесть надо иметь. Ушел кормить. И вообще мне стало стыдно!:blush:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)