Доброзичливі балачки про все і ні про що

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем NorthWind, 11 тра 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nevermind

Nevermind Просто персона

Для питерцев - ничего особенного, а для туристов - экзотика :)

2. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Эти туристы - сами сплошная экзотика. Частенько прохожу в районе дома Григория Распутина, так они радуются, фотографируются на его фоне, прутся туда пешком (улица на капитальном ремонте, движение транспорта закрыто). И чего людям до счастья не хватает?

• Подобається Подобається x 3
  3. Nevermind

Nevermind Просто персона

Это, я так думаю, в каждом туристическом городе...

Иногда в Киеве тоже - ни с того, ни с сего люди начинают фоткаться на каком-то совершенно непримечательном месте...

4. - помылялись тогда или просто передумали с тех пор?

5. NorthWind

Это верно. В парке недалеко от моего дома каждое лето ставят 2 специально оборудованных под туалеты автобуса, подключенные к канализации, так я офигиваю от людей - ну только самый ленивый на фоне этих автобусов не сфотографировался!

6. Nevermind

Nevermind Просто персона

Ну Вы знаете, туристов понять можно: когда берешь в руки фотоаппарат и попадаешь в незнакомый город, фоткаешь что попало и даже обыденные вещи, сфотографировать которые и в голову не пришло бы в родном городе или в городе, где часто бываешь.

7. NorthWind

Нефиговый дождичек прошел, давно такого не было. Даже боцмана куда-то смыло. Интересно, он плавать-то умеет?

---------- Додано в 15:15 ---------- Попередній допис був написаний в 14:01 ----------

Так, справедливость восстановлена, боцман вернулся на боевое дежурство. Я подозревал, что он воды боится!

8. Nevermind

Nevermind Просто персона

Боцманы не умеют плавать? :)

• Подобається Подобається x 2
  9. NorthWind

Я при случае его спрошу. Заодно мат послушаю...:crazy:

10. Fon

Fon whom how

Объяснительную сегодня принесли.
    Я, ХХХ, опоздал на работу, потому что у меня под окном рабочие снимали асфальт. Я не услышал будильника и проспал.

коли немає дощу я зранку бігаю, а коли є, то встаю раніше штангу потягати. от і сьогодні зранку так вставав. поставив годинник на 7 ранку. просипаюсь під будільнік мобілкі, але встати не можу. але сила волі ж є. почав розхитувати тіло методом перевертання на другий біг. думав так швидше прокинусь якщо з ліжка сповзу. але напоровся на збиту в горб ковдру, не перелізти, не перепригнути. з іншої сторони стіл. туда падати больно. вниз, де ноги - так я фіг перевернусь, треба землетрус мінімум 8 балів. а там де голова - це вже тупо. почаврити головою під подушку, викручуватись пружиною. кінчилось все тупіком лицем в подушці, повітря кінчилось, розкрутитись ніяк. капєц. але нехватка повітря зробила свою справу - зігнувся напополам, що припідняло дупу високо уверх і спасло мені життя від нестачі кисню. тут вже прям старт-майданчик для прокидання. закидуєш цей баласт в потрібну сторону і відповідно сповзаєш з ліжка. щоб прокинутись головне відірвати голову від подушки. поки вона там, сон не відпустить, так можна і в анабіоз впасти. тому закинув сєдаліща в сторону, але внаслідок попереднього перекручення втратив орієнтацію в кімнаті - тому втрапив ягодицьою у кант стола. прокинувся миттєво, матюкався голосно, будив сусідів, котів у підвалі і птахів у лісі. підірвався з ліжка акі ракєта. тер бобо і лаяв себе за то шо такий дібіл, не міг нормально встати, нє треба всякі методи сили волі придумувати. внаслідок сильного раптового збудження, штангу не тягав а кидав, що привело до двох спроб ненавмисного самовбивста. один раз опускаючи гриф за голову чуть не переламав собі шию. другий раз, опускаючи на груди мало не зробив собі грифом лоботомію в чуть вище носа.. не мій день карочь..

• Подобається Подобається x 9
  11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Для того шоб вдихнути якраз і треба припідняти дупу інакше вона задихнеться.

12. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

:)) :)):))
    Ой,я не можу..:haha:!Це просто пЄсТня!
    +100!

13. NorthWind

Обнаружен Чалдон. На крайнем севере.

• Подобається Подобається x 5
  14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Сам знав одного такого (працювали разом на ТВ). Штангу тягав, а плавати не вмів. Були ми в Одесі, він плавав на надувному матраці. Знайшовся жартівник, який висмикнув пробки. Потім той жартівник довго шукав свої окуляри на дні. І йому ще пощастило, що це був пляж, а не бульвар: боцман шкідників не лаяв і не бив, він їх ніжно вішав підборіддям у розвилку дерева. Без сторонньої допомоги не злізеш. :)

15. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

До слова про північ.

Текст про якесь місто на самому півночі Якутії з підручника англійсько в мому приблизному перекладі на українську.

16. Nevermind

Nevermind Просто персона

Да, он туда и собирался... В длительную экспедицию на Ямал... :)

На все лето... :cry:

17. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Якось ми готувалися щось знімати у парку, між озером і підземними туалетами. Камера стояла на спеціальному станку ("партикабль") і до початку роботи була скерована у довільному напрямку. Заходжу в апаратний автобус - хлопці щохвилини іржуть. Питаю - в чому справа?
    Виявляється, вони скерували камеру у тамбур підземного туалета і туди якраз падав промінь сонця.
    І кожна пані, виходячи у тамбур, щось обов"язково на собі обсмикувала, поправляла. Справді виглядало кумедно, як по мірі підйому по сходинках мінявся вираз обличчя, постава, хода.
    Добре, що хлопцям не спало на думку записувати на магнітофон, щоби потім прокрутити якійсь пані чи панєнці. :)

• Подобається Подобається x 1
  18. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Живий... чио_О?

19. NorthWind

Там лета не бывает... Ну так, в июле дней 10 градусов до 15-ти...

---------- Додано в 08:25 ---------- Попередній допис був написаний в 08:21 ----------

Там климат располагает к выживанию. Суровые, очень красивые именно этой суровостью места. Песцы бегают.

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

На Острові ця тема називається одним російським словом
    Триндьож.
    Часом хочеться потриндіти....ні про що,правда?
    ні про що...
    Сидю от...нарешті ранок.
    В голові крутиться фраза з нетльонки:

http://www.youtube.com/watch?v=G_IYtrhp33A

промахнувся....промахнувся....промахнувся....
    Та й фік з ним.
    Вчора пронесло....і слава Богу.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)