Доброзичливі балачки про все і ні про що (5)

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Іспанка, 5 гру 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Жаль, не стало кнопочки "смешно". Стишок действительно прикольный. А наши могут...

2. Locke

Locke невиправний реаліст

Якщо "безобразие" не можна зупинити, його треба очолити! (С) :yes:

• Подобається Подобається x 5
  3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

В нас, здається, стільки любителів цього діла, що нема на кого плюнути. )))

Ну, але Карабін вже в чолі. )

(Чи Ви, Локе, також не проти?) :)))

• Подобається Подобається x 2
  4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

? :scratch_one-s_head: :dntknw::nea:

5. Un.Known

Чого дивуєтесь? Вас Вітер назначив відповідальним за всі бєзобразія.

Не буде бєзобразій - будете відповідати. )))

• Подобається Подобається x 3
  6. Locke

Раз призначено Карабіна, то я не можу відбирати в нього пальму першості, хіба буду його помічником на добровільних засадах.
    До безобразія люблю бєзобразія (вибачте за тавтологію) :blush:

• Подобається Подобається x 5
  7. Un.Known

Значить, нас вже троє. Ну, ще Ґрона, і я на всьо согласна (в рамках Правил). :)))

8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

я не прєдводітєль :)))
    будуть.....по-любому
    тому в мене самовідвід......

Джека не тре було банити.... :mocking:

---------- Додано в 16:35 ---------- Попередній допис був написаний в 16:34 ----------

то вже не назвеш бєзобразієм ...:rock:

9. Locke

Мамцю рідна, то вже якесь групове безобразіє виходить.
    А оголосіть но правила, щоби знати на що можна розраховувати під час безобразія.
    "Люблю женщин до безобразия! А во время безобразия еще больше!" :yahoo:

• Подобається Подобається x 6
  10. Un.Known

Всьо, Локе. Ви керівник. ))
    Та можна й не матюкатись при тому. :)))
    Та форумські ж. Без дублів, без матів, все тільки українською. Ну російською, в крайньому випадку.

Даст іш фантастіш як українською буде - знаєте? :)

• Подобається Подобається x 4
  11. Locke

Даремно. Один мій знайомий, чоловік старшого віку, казав що дуже любить групові ббезобразія, бо можна сачканути і ніхто особливо і не помітить. :haha:

• Подобається Подобається x 4
  12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Вчора були у друзів. Пляшка шампанського дівчатам, ну а миграм двісті п"ятдесять - триста горілочки випмли. Хорошої. Слово за слово, ну і господиня жаліється: багато води за місяць натекло. Глянь, Вася, щось капає...
    Глянув. Кран у туалеті капає. Раз у хвилину-дві. Сегментики замулялись стопудово... Вартість оемонту десь два з половиною - три гривня. Кажу, - Ремонт дешевий, але стільки води через кран не могло накапати. Хазяйка, - А в мене ще й в унітазі підтікає. Глянув. Точно ,підтікає. Не тримає ні запорна арматура, ні ввідний кран. Кажу, -тут дорожче, але просто, дешево і недовго...
    Ну і пообіцяв, на свою голову. :)))
    Купив запірну арматуру, кран. Брав хороші, тому заплатив 95-ть гривень. Друзям же ремонтую. Аби на довше стало...
    Результат: розколов унітаз - 575.00 грн, гофра - 22.00 грн, кран - 20.00 грн, шланг гнучкий, армований - 15.00 грн, і ставша непотрібною запірна арматура на унітаз - 75.00 грн. А, сцуко, сегментиків двохрубльових в магазинах сантехніки не знайшов... Додати бензин, нерви ,і цілий потрачений день...
    Розкрутив, після епопеї із унітазом, я той кран. протер сегментики, затягнув прокладочку, закрутив назад... І воно, аби йому добре було, не капає... По часу - хвилин сім.
    От вам і зайшов на соточку до друга... :mocking:

13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

горівка з хлопа робит супер аса......
    один знайомий валив на тверезо стіну, три дні мучив і роботи не було видно, а як прийняв на груди то за 4 години стіни не стало :)))

14. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Як казала моя бабуня, "дурний любить роботу, а робота дурного" :) Василю, не ображайтеся, то просто народна мудрість, сам бував в таких ситуаціях :)

15. VasMT

Як шкло...
    Кажу ж, грам 300 за вечір горівки. На двох. В хороший день, це тільки поки салат принесуть... І нині ні грама. Вже в кінці, по роботі, допили із хазяйкою ту горілку, решту...

16. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

...куме включіть світло, бо мене вже 3 рази .....ли, а я ше нікого :haha:

17. VasMT

Я не ображаюсь. Безвідмовний просто. Ще й знаю як і вмію. Я тих унітазів наставився, срак в хаті стільки нема... А тут халепа. Болти кріплення бачка заіржавіли. Почав мордацію із демонтажем, а тут, як у Жванєцкого: Одно неловкое движение и ты отец...

18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

я так можу хіба під салат.....
    рукавом не можу закушувати..:)

19. Un.Known

Отак завжди, тільки приготуєшся бєзобразнічать, як прийде Михайлович з унітазом... )

20. VasMT

Колись на трьох була норма: банка тушонки, квадратний хліб і дві пляшки водовки. Це ми так обідали. Зараз я стільки з"їсти не зможу...

---------- Додано в 17:13 ---------- Попередній допис був написаний в 17:11 ----------

Не знаю як Ви, а я після безобразій попісяти мушу... Після першого бєзобразія обов"язково... Далі вже потерпіти можна... А вже чи в унітаз, чи в відро, то діло третє... Одіватись до вітру під парканом ломає...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)