Доброзичливі балачки про все і ні про що (5)

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Іспанка, 5 гру 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

То той за 669 навіть не смартфон?

2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

нє, не смарт, то шось середнє між смартом і простим телефоном
    раніше такого не зустрічав
    на звичному тєлєфоні смайли не скачуть, а тут як скажені....я б навіть сказав шо він відтворює флеш....

3. MARTINI

Операционная система Другая

Как ето? :)

4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

а хрєн його знає......ше писали-пропрієтарная
    шо то таке я не знаю....

5. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

• Подобається Подобається x 1
  6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

440 має АКБ на 2500 м/A але відповідно і важить більше
    і двоядрьоний процесор
    потужна машинка
    подібний гнусмас тягне десь на 3000 грн

---------- Додано в 22:45 ---------- Попередній допис був написаний в 22:43 ----------

скажу зразу, в Fly 154 камера фуфло, але брався він не заради камери
    вдень фотки ше так нічо, але при поганому освітленні капєц повний

7. MARTINI

для андроіда дуже важливий параметр, я б в свого мотороллєра не проти такий акум запхати :)

8. kitana

kitana Banned

По-моему, это свинство - распускать сплетни о пожизненно забаненном участнике форума и его семье.
    Не находите? :bad:

9. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Ну всьо, я тепер точно спокою не буду мати:)

---------- Додано в 22:54 ---------- Попередній допис був написаний в 22:52 ----------

А до чого тут плітки? Кожен користувач - особа публічна і може піддаватися обговоренню іншими користувачами.

10. Зануда

Зануда така зануда

А що fly то телефон? За такі гроші, як Іспанка дивиться, то можна взяти і щось більш телєфонічне :) Якусь Nokia Lumia, або ще 100 грн докинути і HTC Desire

А вертаючись до прози жизьні - син протер штанята возячи машинки по килимі на колінах, побачив, що дірка зробилась, пішов приніс мені голку і нитку, зняв штани і дав мені то все в руки, щоб я зашила, поки він буде їсти вареники, які казав собі загріти. Хозяїн, аднака!
    П.С. Маю цілу шафку чеколядок. Цього року Миколай вирішив, що то або єдине, чого мені бракує, або єдине, що мене інтересує. :dntknw: А я ж типу хочу знову бути красивою і стрункою, а як то поєднати з чеколядками в шафці? :nea::crazy:

• Подобається Подобається x 3
  11. MARTINI

і в котрім з тих тіліфонів є камулятор 2500 м/A і підтримка двох сімок? :) Китай непереможний!

• Подобається Подобається x 2
  12. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Прикол ше в тому шо флай є як китайської збірки так і корейської. Вчора обслідував той 154, нічо не скрипить, не трищить, голос в динаміку чіткий, сенсор реаґує миттєво, не гальмує, вай-фай працює по шуріку. Як недолік можу відзначити відсутність еквалайзера і якість самих навушників, камера в приміщенні робить такі фотки шо жах. Далі буде.... А ше є така штука, називається "чорний список", заводите туди наприклад контакт з якого вам надоїдають рекламою або навязують послуги і все, абонент буде чути тільки короткі гудки, ніби у вас зайнято. Я загнав туди номер віасат 0952762352.

13. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

в моєї малої з вересня найдешевший флай, за 170 грн. - 2 сім картки (наразі юзаєм одну), підтримка карти пам'яті (програвач, в тому числі відео), в комп можна тикнути картку, а можна через міні-юсб, як флешку, дуже потужний динамік. В одному навушнику (а вони в комплекті) відійшов контакт. Задоволені дуже. З недоліків - якщо батарея показує 2 поділки, то до вечора здохне (моя нокія вже пищить про зарядку і ще добу працює). Але при цьому батареї стає на 3-5 днів, залежно від активності слухання музики. Розпізнає не всі мп3 файли, ймовірно з кириличними або надто довгими назвами, - ще не досліджували.

Так що я тепер теж до флаїв приглядаюся :)

14. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

І здається він не читає WMA файли

15. Bambook

Bambook Persona non grata

Телефони - зло. Нині автоматом продовжили вчорашню розмову, навіть не привіталися :)
    Фанати :)

Доброго дня всім

16. MARTINI

на форумі нема вчора-нині-завтра, на форумі є попередня-наступна сторінка :)

17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Доброго дня!

Але в нас і вітер...мама дорогая!о_О

• Подобається Подобається x 6
  18. Bambook

Як нема?

19. MARTINI

рудимент :)

20. Bambook

хочете сказати, що недопрацьовуєте? :)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)