Доброзичливі балачки про все і ні про що (5)

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Іспанка, 5 гру 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Bambook

Bambook Persona non grata

То у вас такий чорний гумор? :)

• Подобається Подобається x 1
  2. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Доброго дня всім:) Шалений день, направду. Все моє шановне керівництво, шкільне і міське, очевидно вирішило, що раз я вже захистилася і відсвяткувала ДН, то можна мене знов навантажити по самі вуха. Щойно приїхала з однієї наради, в середу проводжу районну нараду, а наступного понеділка їхати ще на одну міську:crazy: А ще мене запхали в журі двох конкурсів, в одному з яких я голова; а ще засідання атестаційної комісії і семінар, за який я відповідаю, будуть проводитися в один день і я мушу бути в двох місцях одночасно. Треба терміново клонуватися:crazy: Але настрій класний, бо весна! Таки я дівчина - весна, то моя пора - мені, стовідсотковій сові, набагато легше прокидатися вранці, ніж зазвичай і я краще висипляюся зараз:dancer:
    О, а ще в мене 15 березня випускний і вручення дипломів, а в мене відповідної сукні нема:cry:
    Пи.си - сьогодні зрозуміла, що хочу навчитися водити і власне авто (ну або принаймі водія з авто:mocking:, щоб не залежати від маршруток чи таксі (бо ті гонки з одного кінця Львова в інший в брудних маршрутках мене до сказу доводять:diablo:).

• Подобається Подобається x 3
  3. Bambook

Хе-хе, а не хочете за півдня написати прес-реліз, дві статті на абсолютно різні теми в різні видання, провести дві прес-конференції і кілька зустрічей зі спонсорами, і це після того, як учора допізна писав купу листів, а потім півночі малого носив по хаті, бо його газики мучили? ;)

• Подобається Подобається x 2
  4. WEremite

WEremite Active Member

Весна скінчилась, знову прийшла зима:crazy:

---------- Додано в 17:53 ---------- Попередній допис був написаний в 17:52 ----------

Зате можеш з гордістю сказати "Я живу на повну котушку ":mocking:

5. Іспанка

Нє, ну ви поза конкуренцією, однозначно:)))
    Нє, то не на повну котушку. То називається "відбуваєш номер":wacko: То своя специфіка..

6. Bambook

Ну та, я не можу сказати, що
    :)

Ще з партнерами чи шефами можна було б часом відбувати номер, а з Ярком ніяк, він концерт закатає :)

7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

• Подобається Подобається x 7
  8. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Ну чому ж чорний гумор...
    Я просто звернула увагу на час, коли ви бажали нам доброго ранку - 16:41 )))
    Це, я б сказала, не зовсім ранок...)

9. WEremite

WEremite Active Member

Alias, досить влучно)))

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

От що значить шарити і піарі і тих всяких різних журналістських штучках....Тепер всі жінки форуму думають що Бамбук втілення жіночих мрій і фантазій :)))

11. terRen

terRen Дуже важлива персона

А ви знаєте, що це не так? :pardon: І вам відомо, що всі жінки думають?;)
    А чому, на вашу думку, :) Бамбук, не може бути зразковим чоловіком і чудовим татусем!

12. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну а шо я казав....справжні фанати...БамбуФани :mocking:....Порвуть за Бамбука :give_heart:

13. terRen

terRen Дуже важлива персона

А вам би тільки поХуліГанити :mocking:

Для гарного настрою вам, чудовий малюк.

Останнє редагування: 4 бер 2013
    • Подобається Подобається x 3
  14. WEremite

WEremite Active Member

Треба організувати фан-секту Бамбука, не гаємо час!!!)))

15. agent K

agent K Well-Known Member

Тю, один раз человек проснулся после обеда, а его в святые записывают. Во имя бамбука, сына и СP/M админь.

16. Іспанка

Доброго ранку:) Щось Карабіна не видно, певно відходить від недільного святкування уродин донечки:mocking: А я вже встигла побувати в лікарні (зцідили з мене троха крові, зараз відходжу від тієї процедури). Весна, вихідний день - це так класно :)

17. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Н.Ю, не пропав я... І не відходжу від святкувань бо певну дозу переношу без наслідків. :) відро-норма:))) а от пивні наслідки не переношу взагалі, ліпше зразу гмерти.

18. Bambook

Усім привіт!
    Гарного дня доброзичливим, а тим, хто любить побуркотіти - чаю з мятою і мелісою пораджу попити ;)
    І не треба більше плутати час прокидання і час початку ранку. У мене то не одне і те ж :)

19. Іспанка

:preved:то файно)

20. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

А ви, Н.Ю, як чуїтесь після святкування ДН? :) а, виджу шо всьо в пурєдку :))) ПХ не завалиласі

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)