Доброзичливі балачки про все і ні про що (5)

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Іспанка, 5 гру 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

і горівки не пийте :)))
    бо пуцлі не складете до купи

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А горівка, це вже не опохмілля... Це Андрія, день другий...
    Як раніше в ЖЕКу казали, коли мешканець приходив в середині грудня?, - Прийдіть після свят... Десь в кінці березня.

• Подобається Подобається x 1
  3. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Ви там близенько... Яке саме?
    В нас я бачив тiльки Krušovice - тай те за 32 грн\пiвлiтрова пляшка... Це - грабьож!
    А в Чехiї це пиво - як в нас Рогань - дешеве пойло....

4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Неправда.

Пиво середнього класу, пристойне. От чому воно в Україні таке дороге - це загадка.

А "дешеве пойло" - це якийсь там Дір...

5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

і "Bud"....:bad:

6. Un.Known

:scratch_one-s_head:

Bud Premier Select?

Не ображайте мою улюблену броварню. Крім того, цей сорт далеко не з дешевих.

7. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Всім привіт і па-па:) Побігла на форумівку:)

8. Дальневосточник

Я скажу чесно - у Чехії я взагалі поганого пива не бачив. Українське, на жаль, і поруч не стояло. А з приводу Крушовіце - це мені казали наші знайомі. Вони - хлопці молоді, можливо і смаки у них інші ...Між нами - вони сказали, що Крушовіце п'ють тільки цигани. На міє здивоване запитання - ну і що? - відповіли - у нас це ніби як ваші бомжі ... Мовляв - це для дешевих барів пиво. Ви, звичайно, краще знаєте. Тому - не осудіть. За що купив - за те продав. :)

9. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

в нас пляшкове ге дешеве як борщ

10. Un.Known

Дурницю Вам сказали. Цигани тут добре живуть, за рахунок платників податків. ) Відносяться до них погано, але це циганам не заважає. )
    Дешевий бар собі не може дозволити це пиво. Якість пива на розлив контролюється виробником. Ціна на пиво виходить з кількості відбору...
    А це можливо. От чехам не смакує моравське пиво. )

---------- Додано в 16:35 ---------- Попередній допис був написаний в 16:29 ----------

Хіба це чеське пиво?

От чеське

• Подобається Подобається x 2
  11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

то видно різні фірми, то шо продається в Україні, ніби мериканське

12. Дальневосточник

Частіше впадало в очи Pilsner Urquell
    Доречі - преше пиво, яке я скуштував у Празі... І на тих барах, де немає своєї броварні - частіше бачив саме це пиво. А коли ми гостювали в невеличкому чеськом містечку - то бачив саме Krusovice. Ось тоді мені і розповіли - чому. А ТАК як кухоль Pilsner'а "U Kalicha" вийшов по 70 корун -я і повірив...

13. Un.Known

Бо це флагман чеського броварництва. :) Найвідоміший у туристів бренд.

А поміж тим є багато броварень, продукти котрих Урквелу смаковими якостями не поступаються. От наприклад, Bernard - ще один з моїх улюбленців.

14. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

в мого мужа з цим пивом ціла історія. На початку 90х, як відкрили залізну завісу, його батько поїхав в Штати до родини. І поміж іншим привіз чоловікові курточку-вітрівку з логотипом BUD. І всі студентські роки і згодом за ним закріпилося прізвисько Бад.
    І от, цього року, рекламна кампанія, найкраще пиво тепер в Україні! Колеги спеціально йому спрезентували пару пляшок. Сіли вони компанією, випити пива і... довелося брати 1715 :) Більше мій муж не Бад :)

• Подобається Подобається x 5
  15. Іспанка

Вихідні..Відіспалася, що тішить:) зараз маю якийсь такий невизначений настрій - покликали мене друзі із старої компанії сьогодні ввечері на каву. Ми дуже давно не спілкувалися, хотілося би їх побачити..А з іншого боку - от чомусь не хочеться іти. Не знаю, що робити. Здалося б іти, наводити марафет, а бажання жодного...

• Подобається Подобається x 2
  16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

І не йдіть. На вулиці слизько, мокро, сиро... А дома сухо, тепло і затишно. Увімкніть Скайп, і пийте собі кавусю з друзями...
    Я так пиво із Новим Йорком пив. І видно, і чути...
    Вчора ввечері сказали, що мій Данік хворий, ангіна. Я собі такого понапридумував.... Сьогодні зранку, ледь дочекавшись, до нього... :) Мій Данік мене зустрів в дверях. Горлишко рожеве, веселий та жвавий... До нього йшов - погода була бє-є-є-є... А від нього - кращої не бачив за все своє життя.

• Подобається Подобається x 7
  17. Іспанка

Та от дивлюся у вікно і не сильно хочеться носа туди висувати..

18. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ну то чого себе силувати? Роби собі приємність - нікуди не ходи і послухай VasMT

• Подобається Подобається x 3
  19. terRen

terRen Дуже важлива персона

Та куди йти, там на вулиці така хуртовина, вся дорога в заторах.(
    Сьогодні ж вихідний, то може не всім треба було виходити. Та , що буде завтра, коли робочий тиждень починається, навчання... , як добиратися студентам, які живуть десь в інших областях, чи селах.:dntknw:
    Читала, що в школах відмінили навчання в деяких областях...
    А на вулиці продовжується заметіль, і передають про погіршення погодних умов.:sad:

20. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А в нас тільки мороз і вітер. Хоч би трішки сніжку для красоти.Під ногами дощ замерз....

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)