Доброзичливі балачки про все і ні про що (4)

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Іспанка, 25 чер 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

а таке?

2. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Справ повно. Після 19-00 може бути всякое.Ненадолго вас залишу.

3. manur

manur Well-Known Member

Вчора знайомий розповів давню історію. Знайомий з лісового технікуму був скерований на практику в Комі АРСР (було це в середині 80-х років ХХ сторіччя).
    Там алкогольні відділи до якоїсь-там години не відкривалися. І хоч ти хто і хоч ти хто.... не продадуть тобі алкоголію ніяк. Також тдо тої години ніхто б не продав одеколонів типу : "Тройной", "Саша", "Маша" тощо......

Заходять (мій знайомий і місцевий рабочій /знайомий навіть його ім"я і прізвище назвав/) в магазин. Рабочій до продавчині : "Два флакона "Шанель № 5" і викладає дві 25-ки. (На той час в Москві такі духи можна було по блату знайти хіба рублів за 100 за 1 флакон. На сєвєрах було дешевше)))))

Продавчиня видає йому 2 флакончики зі словами "Вот, жена Ваша обрадуєтся"....

А той рабочій бере в кожну руку по флакону, коротким рухом великих пальців послідовно відкручує один і другий ковпачки і........ прикладає ОДНОЧАСНО ОБИДВА флакони до писка, блаженно закинувши голову.

Заключні слова мого знайомого : "Продавчиня впала.........."

Писи : 25 рублів - то було ОГОГОГО...

• Подобається Подобається x 1
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Правильно кажете, ось ранок по-пацанськи:

5. NorthWind

Ні, Джеко,
    По-пацанськи - це без закуски.

6. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Доброї ночі,

напишу щось, що хотіла написати ще вчора. На жаль, катастрофічний брак часу (мабуть, не тільки у мене).

Так от, вчора прилягла з сином, ввечері. Зазвичай, він чемно вкладається сам і не вимагає моєї присутності, а от вчора - покликав. І гладячи його по кучерях, побачила маленьке чудо, котре, думала, вже не побачу - блаженну посмішку, що з'являлась на його обличчі коли Мартинові було півроку. Посмішка і розсіяний непритомний погляд, маленького засинаючого ангела, мого сина.

Бажаю усім багато посмішок маленьких ангелів завтра вранці, ваших власних, сусідських і абсолютно незнайомих.

Добраніч, елеф і елеф'яни.

• Подобається Подобається x 6
  7. NorthWind

У Вас гарний синочок. Виростите таким, як ви. А головне - мудрим. Це важко, знаю. Але ж треба.

8. Gron

Gron тафгай

А чого не сильним як батько ,а вже потім - мудрим?

Останнє редагування: 3 жов 2012
  9. NorthWind

Я грубити людям не навчений. Навіть Вам, до кого знаєте, як отношушь, хамити не стану. Від мене ще що потрібно? Одесит Ви на всі 200?

---------- Додано в 08:16 ---------- Попередній допис був написаний в 08:12 ----------

До Вас, пане Гроне, я давно звик, Вам навіть грубіянити можна. А деяких-прав Путін - в сортирі мочити потрібно.
    Цікаво, мене закриють за правду?

10. Gron

Gron тафгай

Вы чего ?
    Все кто хотел, имели возможность видеть отца Мартина.
    Я и спросил.
    К чему Ваши бредни ?

11. NorthWind

Хто проти?
    Не напружуйте. Погано виходить.

12. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Той, хто хоче напрягтись, напряжеться без причин.

Доброго ранку усім!

• Подобається Подобається x 4
  13. NorthWind

И Вам доброго! Если честно, скучал.

14. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

ЛФ!!!! Доброго ранку!!!!

дівчєтам
    пацанам, на добрий настрій

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Дивітьсі аби вас не замочили. Мочилка відсохне.

Ні, це ж не москальський форум.

16. manur

manur Well-Known Member

Гм.... А як то наш мічман (ну, той, що Адміралом себе називає))))) навчився так гадити тихенько, в смислі - репутацію зменшує, а під постом того не видно?:dntknw:

Причому, нагадив на моє цілком невинне історико-етнографічне повідомлення про етноси, які жили в регіоні Маскви. В мене виникла підозра, що наш Мічман - на 1/4 - ерзя, на 1/4 - мещеря, на 1/4 - чуваш, на 1/8 - табасаранець і на 1/8 - якут. Але навіть сам собі в цьому признатися боїться, через що всіх, вся і всюди пробує переконати який він рюссссскій:pardon:

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це під вашим ніком внизу третя іконка.

18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

manur, під аватаром, наступна кнопуська, після зеленої, він залишає поле порожнім, але галочку ставить на мінус тому нічо не видно, іно червоним сі сьвіти

19. Кохана

Кохана LuBimaya

manur, ось така кнопочка (ну ви,хлопи, й пояснюєте. а ще нарікають на жіночу логіку)

Доброго ранечку усім!!!

• Подобається Подобається x 5
  20. kitana

kitana Banned

Можна ще я поясню? ))))))

manur, під інфо - кнопка з терезами. + або - з можливістю коментаря.

А те, що АДМІРАЛ саме її використовує, означає лише те, що йому так зручніше. Він і плюси так само ставить.

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)