Доброзичливі балачки про все і ні про що (4)

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Іспанка, 25 чер 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Думаєте, Ви колись краще писали? )

Підпис у Вас кльовий. Дочинцем захоплюєтесь чи все-таки Вороном?

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну однаково білше-менше. Просто через місяць-два забуваєш писанину.
    Дочинець - відкриття однозначно серед задротських "укрписів", на якусь премію ж висувався відразу.
    Але Ворон теж дивовижна людина, завжди хотів досягнути такого ступеня свободи від умовностей і рутини. Невідомий національний герой. Насправді мегасценарій для кіно, але прямо в Голівуд, в нас запорють.

• Подобається Подобається x 2
  3. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Добрый вечер!
    Карабин! Завязывай курить.
    Питеру - привет!
    Как там узбеки с кучерявой петрушкой?
    Что то не вижу Полковника?
    Ну, ладно.
    Бобёг далее.
    Не хворайте и держитесь бодрячком.
    Кто увидит "бамбук" привет передайте.
    :give_rose:

• Подобається Подобається x 5
  4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Chaldon, а ви не могли б нам трохи часу вділити....між пробіжками

---------- Додано в 19:52 ---------- Попередній допис був написаний в 19:50 ----------

я дурь в житті не курив....

• Подобається Подобається x 1
  5. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Только было собрался, а у KARABINА красная лампочка светит. Но курить завязывайте. :)

---------- Додано в 22:55 ---------- Попередній допис був написаний в 22:53 ----------

Не знаю, не знаю, а на аватаре аж но зрачки, через зеркальные очки светятся. :)

6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Chaldon не видумуйте

7. Un.Known

Дивимось кіно. "Серед білого дня".

Незважаючи на негативні коментарі, початок інтригуючий, а Брюс, як завжди, чудовий - чим старший, тим кращий.

8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

а російською як? средь бела дня, чи шо?
    а.....пізно, вже помпує

9. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Чалдоне, 7 октября лично от Вас. Обещаю.
    Не дождетесь. К наркоте приравняли. И "Ну, погоди" смотрите тайком под одеялом.
    Многим жаль.
    Ему немного можно. Он и меру знает, и место, и время.

10. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Доброго зранку!

дівчаткам

11. Un.Known

Доброго усім. :)

Вийшла на фінішну пряму. З'явилось нове відчуття якесь... До речі, де лисичка, цікаво, як в неї з відчуттями. :)

12. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

певно стіни рівняє після будівельників :)

13. NorthWind

А тут только отпуск начался, дождь и туман, другую сторону улицы не видно. Неопределенность с квартирой во Львове. Билеты давно куплены, а ясности нет. Ладно, не будем торопиться. Приехал из сельской местности Хустик. Успел разлить 1,5-литровую бутылку для поливки цветов на окне. Меняю его на Карабиновского хомяка.
    Всем привет! Цветы от Джеко. Я злой.

---------- Додано в 10:10 ---------- Попередній допис був написаний в 10:08 ----------

А тут только отпуск начался, дождь и туман, другую сторону улицы не видно. Неопределенность с квартирой во Львове. Билеты давно куплены, а ясности нет. Ладно, не будем торопиться. Приехал из сельской местности Хустик. Успел разлить 1,5-литровую бутылку для поливки цветов на окне. Меняю его на Карабиновского хомяка.
    Всем привет! Цветы от Джеко. Я злой.

---------- Додано в 10:11 ---------- Попередній допис був написаний в 10:10 ----------

Еще и комп тормозит. Всё прекрасно.

---------- Додано в 10:13 ---------- Попередній допис був написаний в 10:11 ----------

Так у нее один таджик работал. Явно всё ровно сделал. У них глаза широкие. Кондиционер, конечно, мог и со стороны квартиры смонтировать, но важно ли это?

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Нефіга не зрозумів. Ясности нету.

15. Un.Known

Вітер хотів сказати, що квіти (ковбасу, чоколяду) принесете Ви, бо він злий сьогодні.

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Аааа, йопта, добре шо ви трансциндентні письмена вмієте розбирати. Я реально дивлюся як на білу гарячку.

17. Un.Known

Та от власне, відчуваю себе Вітра особистим перекладачем. От тільки я його розумію, а він мене ні.

18. NorthWind

Ой, ладно! Цветы и колбасу принесу я. Нафига вам та колбаса, если ее можно заменить равноценно вкусным. А если есть желание меня потравить, карты в руках.
    Олга, я понимаю Вас на 100, тут просто понять, хочешь - понимаешь, не хочешь - нет. Джеко девушку из Таиланда поймет сразу, на кой ему мы?

---------- Додано в 11:11 ---------- Попередній допис був написаний в 11:10 ----------

Лечится всё. Вы надейтесь.

---------- Додано в 11:12 ---------- Попередній допис був написаний в 11:11 ----------

Это нововведение форума? Всем можно?

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви можете за один раз випити пів-літра горілки?

20. NorthWind

В принципе - да. Приходилось. А к чему вопрос? Вы не можете, что-ли. Знакомые украинцы больше могли. До сих пор живы. Не доза.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)