Доброзичливі балачки про все і ні про що (4)

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Іспанка, 25 чер 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Дзеко :) :)

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Їк сі маєте?

• Подобається Подобається x 6
  3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Дзеко, де вас нелегка носила?

• Подобається Подобається x 1
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Мене легка. А перше мене Улюблена підсіла - просила шоб її називали расисткою, я й назвав, а вона мене забанила. :dntknw:

• Подобається Подобається x 3
  5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Файнезно. А тепер ше ліпше. )

6. kitana

kitana Banned

А у мене миша сказилася :sad:

7. Gron

Gron тафгай

Яка з трьох ?

8. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

та там ціла мишача оргія

9. Gron

Gron тафгай

Так робить підрозділ в "про це" - оргії, та зносить цей допис туди, нє ?

10. Dzintars

Dzintars Well-Known Member

Привіт усім! Хоч на вулиці прохолодно і похмуро, настрій у мене гарний, чого і вам бажаю! :) Гарної неділі :)

Зранку, як збиралася до церкви, ледве влізла у майже улюблені джинси. Взагалі я в них завжди з труднощами влазила, але нині, як видалось, труднощів було більше. :sad: Так що з цього моменту я знов строго на системі і після 18:00 для мене з продуктів харчування існуюють лише зелений чай і мінералка негазована. :)))

11. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Доброго дня) Одеситів - зі святом! А я з виставки квітів - яка ж краса..пізніше скину фотки, хоч і спекотно, але насолода.

• Подобається Подобається x 2
  12. manur

manur Well-Known Member

То оце переслухайте :
    http://www.youtube.com/watch?v=FDUNlFyVJtQ

Хоч людина і в бані, але не можу НЕ відреагувати. Таварісч, а то яким х ви секту КГБіста Догнала до УГКЦ приплели?
    ЯКИМ???????
    Ви тести психологам давно здавали?

Перепрошую, але тутай запостю кавала такого :

Злапав їден пурєдний хлоп Золоту рибу. Та сі проси - відпусти мене хлопе, я хоть і не казкова риба, три бажання виконати не можу, але на їдне таки годна. Загадуй та й відпускай, бо вже гину.......

Хлоп си подумав..... А в него, курча, вже всьо-всьо є.... Але ше подумав, та й вповідає до тої риби : "А зроби на всій нашій Неньці-Вкраїні добрі дороги".

Риба вочи закотила, та й сі проси : "Чоловіче, та май совість. Ті дороги двайціть літ гробили, а ти хочеш, жиби я такво зразу з г**на цукерка зробила? Та пожалій бідну рибу, придумай шось гинше...."

Подумав ше хлоп і придумав, жи в него матерьяльного є ВСЬО, але з кобітами в него якось не тойво....
    І вогори він до риби : "А зроби так, жиби я розумів жіночу логіку"

Риба ше три рази вочи закотила, а потому вповідає до хлопа : "Чуєш-чуєш, а тобі дороги асфольтом а чи бетоном заливати????"

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Немає в українській мові "мам", є "мамо". Кузьменко цей суржик такий жене шо вуха в'януть. Ще якби в мові, так ще й пісні фігачить на суржику.

14. manur

manur Well-Known Member

Ага!!! Нема. Але купа народу до найдорожчої людини звертається саме так. І тут Андрій попав в саме ябко.

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Сердючка ще й не так попала.

16. manur

manur Well-Known Member

Дико перепрошую, але Сердючка і Кузьма - це не є речі для порівняння. Ну, хоть шо мені вповідайте.
    Не буду ніц говорити, і сам грішний, і сам під градусом можу під Сердючку поскакати, але ще раз кажу - то не рівень.

17. Gron

Gron тафгай

Бачите які Андрії снайпера.

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Най вам бог пробачить.

19. kitana

kitana Banned

Андрій Данилко - це не лише Вєрка Сердючка :)

Він ще й хорошу музику пише. Але кому то треба...

http://www.youtube.com/watch?v=bgqn3Lysncg

• Подобається Подобається x 5
  20. manur

manur Well-Known Member

В курсі. Але ж ми говорили САМЕ про Сердючку.

---------- Додано в 20:30 ---------- Попередній допис був написаний в 20:18 ----------

І не взивайте всує до Господа свого (десь там у святім писанні). Крім того, те слово таки з великої букви пишеться.

І ще, крім того, щира моя Вам порада (прошу ся не гнівати - то я виключно з хороших і позитивних спонукань) занотуйте собі, абисьте не забули переслухати тоту пісню, коли Вам мине "43-тя осінь" (а саме так там Кузьма говорить). Впевнений, що тоді до даного витвору Ви поставитеся не настільки іронічно.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)