Доброзичливі балачки про все і ні про що (4)

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Іспанка, 25 чер 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Полковник

Полковник миється в бані

Надеюсь, что это не москальский "Маша и Медведь", который украинские науковци запретили к показу на территории Украины.

2. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

А в мене якийсь незрозумілий настрій. І ніби день минув гарно - виспалась, поприбирала, потім з"їздила в гості до коліжанки, наговорилися, а мені чомусь сумно. Зараз ввімкну собі фільм, який одна хороша людина вже давно радить до перегляду - може настрій зміниться...

• Подобається Подобається x 4
  3. Dzintars

Dzintars Well-Known Member

Саме він. :) А ті, хто забороняли, напевне, сильно вдарились головою до чогось твердого.

• Подобається Подобається x 1
  4. Полковник

Полковник миється в бані

Вам виднее:

Украинская правоверная Греко-католическая церковь известная также под названием "группа Догнала" опубликовала неоднозначное исследование "Мультфильмы – угроза для наших детей".
    По мнению авторов исследования, все эти мультфильмы - это спецпроекты, направленные на разрушение семьи, пропаганду извращений, наркомании и прочего. В предисловии отмечено, что психологи и педагоги проанализировали влияние современных мультфильмов на детскую психику.
    Национальная экспертная комиссия по вопросам защиты общественной морали, ознакомившись с исследованием, проверит, несут ли мультфильмы «Губка Боб», «Лунтик», «Маша и Медведь», «Телепузики», «Покемоны», «Симпсоны» угрозу детям.
    Как отмечают авторы, результаты исследований потрясают: эти многосерийные мультфильмы – "широкомасштабный эксперимент над украинскими детьми, в результате которого из наших детей и молодежи спланировано формируют преступников и извращенцев". "Кто бы мог подумать, что Губка Боб – это гомосексуалист, "Маша и медведь" - ювенальный мультфильм, а распространенные мультфильмы "Аниме" - наибольшая пропаганда гендера!", - говорится в брошюре.
    Интересно, что в один ряд с популярными среди детей мультиками "Спанч Боб", "Маша и Медведь", "Шрек" попали уже подзабытые "Покемоны" и "Телепузики", а также вовсе недетские анимационные сериалы "Симпсоны", "Гриффины", "Футурама" и "Саус Парк".
    Оказалось, что список был сформирован по результатам опроса шести полтавских детей, проведенного в сентябре прошлого года одним из региональных сайтов Полтавщины.
    Авторы этой брошюры просят президента, Верховную Раду, Национальной комиссии по вопросам защиты общественной морали и Государственный комитет по вопросам телевидения и радиовещания запретить показывать эти мультфильмы на Украине.

5. Dzintars

Dzintars Well-Known Member

Я ж кажу, що то ненормальні люди, а мультики - цілком навіть нормальні.

6. Olenall

Olenall миється в бані

у нас середній клас складає 5%

7. Зануда

Зануда така зануда

Пейзажик такий, як в Балаклаві ;)

• Подобається Подобається x 2
  8. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Доброго ранку усім!

Вчорашній рекорд в спанні побито! Що ся робе...

9. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

літо кінчає закінчуватися

10. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

ууу, сплюхи
    Доброго ранку!

дівчєтам, на добрий настрій

11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ми з дружиною вже багато років сперечаємося з такого приводу:
    Іноді вранці нашвидкуруч готуємо розчинну каву.
    Кава, цукор, дві краплі води, ложкою розтираємо до "піни".
    Я кручу "за стрілкою годинника", дружина - проти стрілки. І каже, що "за стрілкою" кава виходить "не така".
    Сьогодні по ТВ був сюжет, як буддійські монахи підсунули емісарам Гітлера "неправильну" свастику (за напрямком хвостиків) і це означає "руйнування", а не "вічний рух".
    Дружина каже - "ось бачиш - ти руйнуєш каву, а я рухаю у правильний бік".
    Хтось може прокоментувати?

12. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

даремно сперечаєтесь
    я вже давно полишив ту справу, ібо "умом бабу нє понять"

13. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

А я з Вами погоджуюсь лише частково. І аналізуючи особливості поведінки та емоційного розхвитку дітей від 6 до 18 протягом 15 років, я б приділяла окрему увагу мультфільмам.
    Уявіть картину, заходжу до дитячої років 8 тому. Моя 6-річна донька дивиться Спанч-Боба (до речі, сам персонаж досить кумендний, добрий). Мультяшний герой рухається, промовляючи : "Придурооооок....Придуроооок". Це він сам на себе, виявилось, вже легше. А коли дитина дивиться телепузиків, заволати "придурооок" хочеться батькам)Хоча навіщо це забороняти...дивно.

Я с этими шестью детьми, Полковник. Это жесть...Дзинтарс, детям нельзя смотреть Симпсонов. Безусловно и безоговорочно.
    А Маша и Медведь - офигенный, классный мульт...для взрослых. Ну, лет, скажем....хотя бы с 10.
    Ибо большинство влюбленных в персонаж малышей не видят ничего дурного в таком смешном и всем нравящемся поведении Маши. Вы на уровне медведя справились бы?)))

Всем привет!!! В Одессе жарынь...

14. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

як завжди, повторюється анекдот: "все так, але не виграв, а програв, не в лото, а в преферанс, і не мільйон, а три рублі"

догналітська секта підсунула брошурку, в якій розгромила чи не всі мультики, в тому числі старі радянські, знайшовши в них то пропаганду гомосексуалізму, то ще якісь загрози сімейним цінностям. А наша комісія нац.моралі вирішила це розглянути (тільки розглянути!).

15. kitana

kitana Banned

В буддійських храмах зустрічаються обидва напрямки "хвостиків", так само як і у слав'ян.

А взагалі, то буддісти тут ні до чого, це ведичні символи, які перейшли до багатьох народів, а веди - це взагалі не релігія, це світогляд і знання всесвітнього Порядку. :)

Свастика означає вічний рух (Сонця, Всесвіту, чого там ще). "Хвостики" за законами фізики відхиляються у бік, протилежний руху.
    Тож якщо говорити про свастику, яку використовував Гітлер, то там рух іде як раз проти часової стрілки.

А Вам з дружиною я пропоную слав'янське трактування:

Коли Ви крутите за часовою стрілкою, то утворюєте ось такий слав'яно-арійський знак "Колядник"

Це символ Коляди, який здійснює на землі поновлення і зміни на краще; це символ перемоги Світла над Темрявою і світлого дня над ніччю. Крім того, Колядник використовувався, як чоловічий Оберіг, що дає мужам сили у творчій праці і в битві з лютим ворогом. (с)
    Цілком підходить до ранішньої кави. :)

А коли Ваша дружина крутить проти часової стрілки, вона утворює знак Лади.

Це символ любові, гармонії і щастя в родині, в народі його називали Ладінец. Як оберіг, його носили в основному дівчата, щоб мати захист від «лихого ока». А щоб сила мощі Ладінца була постійною, його вписували в Велике Коло (с).
    Тобто це жіночий символ.

Таким чином Ви обидва дотримуєтесь слав'янських стародавніх традицій, які походять від ведичної культури. :)

16. Luna

От і відповідь) А як розгляне, будемо сподіватись на РОЗУМНЕ рішення.

17. Ука

від них важко сподіватися розумного рішення. швидше просто поховають у довгій шухляді

• Подобається Подобається x 3
  18. Luna

Тоді справа , як завжди, за батьками. Жодна розумна людина не дозволить дитині дивитись сцени насильства над тваринами та т.п.
    А от що поганого в Лунтику...якось навіть не наважуюсь припустити)))

19. Ука

зі слів Догналітів - безстатевість, здається :)

20. Кохана

Кохана LuBimaya

як це, безстатевість?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)