Доброзичливі балачки про все і ні про що (4)

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Іспанка, 25 чер 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Звучить зворушливо. Але молоко не помагає.

2. Bambook

Bambook Persona non grata

Вітре, а не буде надмірною нахабністю, якщо я вас попрошу її разок від мене в щічку чмокнути?

Звісно, вже після того, як ви її від себе зацілуєте :)

• Подобається Подобається x 2
  3. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Учитывая, что она Вас просто обожает, мне ничего другого не остается.:good::ThankYou:

• Подобається Подобається x 1
  4. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

зате коли на ньому звариш какао, а потім будеш його пити з кращою подругою із великих нових чашок, настрій значно покращується. а хороший настрій - половина справи в одужанні.

• Подобається Подобається x 3
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А шо, грип? Попити Амізону два-три дні - грип здихає відразу.

6. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

та ні, це - застуда. наслідок різкого перепаду температури з +37 до +17 в Києві. а на амізон у мене алергія... тому лікуємось чим можемо)

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тю, от не щастить.

8. Bambook

Bambook Persona non grata

Хто зна. Знайома лікарка каже, що Амізон має купу побічних ефектів і вживати не рекомендує...

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Маєш тобі. Не антибіотик, не стероїд. Хай не рекомендує собі, мені за 3 дні все проходить, а побічних ефектів шоб дочекатись треба то пів-року ковтати.

10. redfox

redfox Well-Known Member

Итак, сегодня мы отмечаем день рождения моего начальника)) ЙУХУУУ!!!! мы уже крайн веселые, а конца рабочего дня все не видно

• Подобається Подобається x 5
  11. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

А я отмазался от полета в Калининград в сентябре.

12. - о, дело хорошее, только ЙУХУУ (на всякий случай) больше писать не надо. А то рабочий день идёт, ещё пару бокальчиков и кто его знает, как оно напишется... :)))

• Подобається Подобається x 3
  13. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Гарного дня всім:) а я вже другий день на роботу ходжу. Закінчились мої 56 днів щастя, починаються прозові будні. Треба збирати себе до купки і настроюватись на роботу. А зараз зроблю собі чаю і буду грітись, а то в нас так зимно. Хочу ще сонечка і теплої літньої погоди:)

• Подобається Подобається x 4
  14. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Мені того інколи страшенно бракує. :)

15. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

а за кєровницею ніззя.....

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Корпоративного сабантую з соком і апельсинами? Ніколи не ходив туди. А ще краще дійсно напитися шампанського посеред дня і куняти за столом.

17. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ні. Розслабитись з тими, з ким можна дозволити собі розслабитись. Не притримуючись якихось там норм поведінки. Віддатись всім можливим шкідливим звичкам. В мене таке дуже рідко буває, бо переважно або нема з ким, або
    :)

• Подобається Подобається x 2
  18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

ага, писком в салаті

• Подобається Подобається x 1
  19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А, брудні танці на столі з цигаркою в зубах і неконтрольовані зносини?

---------- Додано в 16:17 ---------- Попередній допис був написаний в 16:16 ----------

Ні, в салаті то класно. А за робочим столом, бо ще ж роботу треба робити після того.

20. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

мене покличете :)
    але
    зі мною не вийде, віддаю перевагу помірній шкідливості, більше до здорового тягнусь

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)