Доброзичливі балачки про все і ні про що (4)

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Іспанка, 25 чер 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

дзеко, а де ви праюєте і яка у вас зарплата?

• Подобається Подобається x 3
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я на полонині, я ж казав уже. У файний рік 5000 гривнів заробляю. По будз приходять, по гуслянку. А буває гриби вродять, афени - то ще ліпше. А ви?

• Подобається Подобається x 2
  3. MARTINI

а я промишлєю скальпами забанених москалів і підкацапників. За каждого держдеп США дає пару валянків гамериканських. З того і жию

• Подобається Подобається x 5
  4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А мені ще консерви, котрі з другої світової залишились, дають. )

Доброго ранку! :)

• Подобається Подобається x 6
  5. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Оце так попали ми у товариство дивних професій та раритетних консерв))))
    Доброго ранку добрим людям! Їду на 7 км....брр..

• Подобається Подобається x 4
  6. redfox

redfox Well-Known Member

ммм, вопрос, бесконечно интересный:)
    зарплата крайне невысокая, вам цифры привести?

---------- Додано в 09:47 ---------- Попередній допис був написаний в 09:45 ----------

NorthWind, а в москве уже темнеет... в плане вчера в полодиннадцатого возвращалась - уже было темно... и мне очень нравятся белые ночи - в вологде они тоже есть)

7. Sman

Sman Well-Known Member

Шось дивного. :morning1:Колись були в Москві взимку, то в 4-ій після обіду вже темніло.

Всіх з добрим ранком! :)

8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Доброго зранку!:morning1:

• Подобається Подобається x 1
  9. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Доброго всем! Заглянул ненадолго, сегодня такое дельце неподъемное подсунули, мозги искрят. Так что поработать придется. А вам всем желаю не напрягаться сегодня!

---------- Додано в 09:30 ---------- Попередній допис був написаний в 09:26 ----------

Я видел, 9 августа на Красной стреле уезжал, ночь на улице. Здесь только темнеет. А вот зимой мы солнца вообще практически не видим.
    Вы берегите себя, не рискуйте!

10. redfox

redfox Well-Known Member

так на пальцах расскажите, может поможем чем))) в смысле экспертным советом)))

---------- Додано в 10:39 ---------- Попередній допис був написаний в 10:34 ----------

вчера была в зале - решила "дать полную но без особых весов нагрузку на ноги" сегодня ужасно все болит...

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я думаю ваша зовсім невисока зарплата утричі вища за нашу зовсім невисоку зарплату. В цивілізованих країнах це нормальне запитання про зарплату. Ну у нас в совку звичайно в людей таке питатися - це деяким респондентам перше треба підгузники накласти, бо може бути біда, як мінімум круглі вирячені очі.
    Хто Балашова дивився, він кожного гостя питає кіко той тратить в місяць. Деякі возбухають звичайно, переважно загальними фразами відморожуються.

Хто зі Львова - 3500 грн. зарплати за щастя. В росіян 30-35 тис. рублів - нормально.

12. Кохана

Кохана LuBimaya

на жаль, це так
    в мене брат живе в Росії. Має там колєгу, який працює на такій самі посаді, як і мій чоловік (по суті, робить все те саме, тільки в іншій країні), але з/п в нього в 4!!! рази більша!!! А живе він не в столиці. а в містечку Білгородського району, тобто рівень витрат там такий, як і в нас в провінції.

13. MARTINI

Руский режим дбає про свою безпеку, ФСБ фінансують як належить. Зато наш президент жиє в Межигір"ю, а Путін в єкійсь халупі!

• Подобається Подобається x 5
  14. Кохана

Кохана LuBimaya

Угу, ще коли Наливайченко був в.о. голови СБУ, звернувся з проханням про підвищення з/п для кадрів до Ющенка (2007 рік, з/п була 1100 грн), той сказав наступне "Йдуть зі Служби із-за малої з/п? Хай йдуть. Залишаться справжні патріоти!"
    Про що ще казати?

15. redfox

redfox Well-Known Member

я бы ответила во сколько раз больше, если считать среднюю 3500 гривен, сейчас посчитаю... а то с курсами беда) буду использовать бивалютный курс гривня-доллар -рубль или сразу , тогда считаю 1 к 4? правильно?

---------- Додано в 12:04 ---------- Попередній допис був написаний в 12:03 ----------

я не из ФСБ...

---------- Додано в 12:05 ---------- Попередній допис був написаний в 12:04 ----------

я могу ответить сколько мы тратим в месяц - это пожалуйста, только разве в рублях.. и если это кому то интересно)

---------- Додано в 12:08 ---------- Попередній допис був написаний в 12:05 ----------

Dzeko, а вообще говорят, что считать чужие деньги - это занятие или дураков или неудачников)

16. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

3500 грн це 431 гамериканський $
    в Америці за такі гроші вмреш через 3 дні

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я ж вам пояснюю, у нашій країні так принято думати, ви пропустили? Ви все рівно будете рахувати чужі гроші, хоч би ви були Дональдом Трампом.

---------- Додано в 11:16 ---------- Попередній допис був написаний в 11:15 ----------

Ну 3500 - це ж велика зарплата. А так - 1200-2000.

18. redfox

redfox Well-Known Member

то есть мои цифры вас уже не интересуют :)

19. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Да я даже жене о размере своих доходов даю неверные сведения
    Доброго дням всем

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну ви якось все "вокруг да около", хотіли б - то сказали б давно.

З вас підписку брали?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)