Доброзичливі балачки про все і ні про що (4)

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Іспанка, 25 чер 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 5
  2. redfox

redfox Well-Known Member

я сразу извиняюсь что не по-украински сегодня... июо как собачка - вас понимаю, а сама написать не могу) прошу простить меня :drinks:

• Подобається Подобається x 2
  3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

між іншим

Сьогодні Львів у жалобі за загиблими у Скнилівській трагедії

10 років тому сталася страшна трагедія – авіакатастрофа на Скнилівському летовищі. Тоді загинуло 77 людей, понад 100 було поранено.

У Львові молитвою вшанують пам’ять загиблих у Скнилівській трагедії.
    Пам’ять загиблих вшанують молитвою біля Каплиці всіх Святих українського народу, збудованій до першої річниці трагедії. Екуменічна молитва відбудеться сьогодні об 11-ій год.

Вшанують пам’ять загиблих також і поминальною панахидою в Соборі святого Юра. Служба почнеться 28 липня о 10:00.

4. - dura lex sed lex :pardon:

• Подобається Подобається x 1
  5. kitana

kitana Banned

Згадалось...
    Кот Ліверпуль. Він же Лівер (так ми його прозвали) :)

http://www.youtube.com/watch?v=mliXahFPmxk

А у мене - Паштет.

Колись дивилась фільм "Професіонал" з Бельмондо, там був такий кумедний інспектор - Фарш. Ще тоді подумала - непогане ім'я для котє...

А коли підібрала на вулиці це мале чудо, то ніяк не могла згадати прізвище того інспектора, пам'ятала лише, що щось м'ясне, от і назвала Паштетом.
    По-простому - Пашка.

І лише через три роки виявила помилку, коли знов на цей фільм натрапила. )))

Котє постійно на вулиці тусить. А як його покликати? Не орати ж на весь квартал "Паштет!". Зову "кис-кис" - всі коти збігаються.
    От так і мучусь. :)
    .

• Подобається Подобається x 9
  6. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Гарне ім"я для кота. А я колись хотіла назвати кота Пікселем, але передумала:) Такшо в мене живе Пушинка. А до неї було два Мурчики.

• Подобається Подобається x 7
  7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А як вам кіт Компот? У знайомої кота так звуть.:)

• Подобається Подобається x 6
  8. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

А моїх котів діти обзивають. Попередній був Тапком, а теперішній - Чудік

• Подобається Подобається x 4
  9. Dzintars

Dzintars Well-Known Member

В мене вдома кицька - Маська. Мама хотіла чомусь, щоб називалася Машка, сестра - щоб була Масяня. От я і схрестила обидві назви, і вийшла Маська :)
    Раніше був кіт Киць - не вдалося підібрати йому кличку, яка би йому сподобалася, то й був Кицьом.
    А ще раніше була киця Кока. Мені було 5 років, коли принесла її від тітки, сестрі та двоюрідному братові було по 2. Якраз вчилися говорити. Сестра не вміла казати "киця", тому чомусь говорила "кока". А брат не знав, шо то не кличка, і якось так попросив, аби дали її йому: "хочу котика Коку". А коли котик народив трьох кошенят :))), то стала киця Кока :)

10. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

...а в мому ранньому дитинстві буля кітка БандІтка:mocking:,то я її так "охрестила" коли мені було десь 3 рочки,а їй 3 місяці, і прожила вона більше 16р !!!...а зараз чекаю коли підростуть котинятка,народжені кицьками в моїх батьків, і один кошАк ;) буде мій (доречі,кицьок моєї мами звуть Чорнушка та ......ІРИСКА:preved: )-звідти і мій нік:mocking:

11. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Приветствую Вас!
    Прикрасным девушкам!

12. Dzintars

Хочу похвалитися - нині отримала дві класнючі листівки : одну із Праги - зображення Карлового мосту :girl_tender: ,
    другу - із Москви, але картинка з Алтаю. У моєму віш-лісті вказано, шо із РФ мене цікавлять хіба листівки із Барнаулом та Алтаю взагалі, от дівчина не полінувалася пошукати таку у столиці :girl_in_love:

13. kitana

kitana Banned

• Подобається Подобається x 1
  14. Dzintars

Дякую :)
    В мене є купа фоток із Барнаула, різних-різних. Так що не у самих фотках справа :)
    З часом буду мати велику-велику колекцію гарних листівок із посткроссингу, і серед них буде і колекція із Алтаю :). Прикол саме в колекціонуванні листівок ;)

• Подобається Подобається x 4
  15. Dzintars

Вітаю форумлян із понеділком! :)

16. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Dzintars, Вы добры. Да. Вы добры. Вы точно добры. Вы навязчиво добры. Пипец. Вы настолько добры, что более добрых я не видел. Вы космически добры. +34 в Петербурге с влажностью 100% - всего лишь +40 в городе Туркменбаши. Хочу собирать Дзинтарс ранним утром в Гарциеме или Вецаки.

17. redfox

redfox Well-Known Member

а я в пятницу первый хлеб испекла... в хлебопечке...

18. Dzintars

Розшифруйте, будь ласка, що тут написано, бо я щось не в'їжджаю :8:

19. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

я вже звик :) ми стіко не вип"єм

20. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Наш петербуржець захоплюється добротою Дзінтарс, констатуючи факт, що +34 в СПб - всього лиш +40 у Красноводську. І знову згадуючи про Дзінтарс, має бажання збирати янтарі в Гарціємі. Чи Вецакі.

:)

Я стільки вип'ю.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)